Basicweg Amersfoort

Basicweg Amersfoort

Op de Basicweg in Amersfoort is een kantoorgebouw volledig gestript en gerenoveerd in het beheer van VVS Group. Wij hebben door het hele pand de plafonds en systeemwanden mogen plaatsen. Dit heeft geresulteerd in een eindresultaat waar wij enorm trots op zijn. Doordat we zowel de plafonds als de wanden hebben mogen plaatsen hebben we er extra aandacht aan kunnen geven om alles op elkaar te laten aansluiten, dit zorgt altijd voor een strak afgewerkt resultaat.

Het interieur is verzorgd door interieur designer buroDesk. Projecten met interieur designers zijn altijd bijzonder, omdat de creatieve twist aan onze systeemwanden elke keer voor een nieuwe verrassing zorgt.   

Systeemwanden

Door het hele gebouw zijn onze Flex Light, Flex Magnet en Flex Stud te vinden. De dichte wanden, Flex Magnet en Flex Stud, zijn afgewerkt met fotobehang. Dit zorgt altijd voor een strak afgewerkte en unieke wand, erg bijzonder om te zien. De Flex Light is ook met een speciale folie afgewerkt om het design van het interieur helemaal door te trekken.

Systeemplafonds

Zoals eerder genoemd, hebben we ook door het gehele gebouw systeemplafonds geplaatst. Er wordt altijd per ruimte bekeken naar het meest geschikte plafond, dit hangt namelijk af van het doeleind van de betreffende ruimte. Moet de ruimte veel geluid tegen houden? Bevindt de ruimte zich bij de toiletten of de keuken? Wat is de gewenste uitstraling? Al deze zaken zijn van belang om het meest geschikte plafond te kiezen.

Zo hebben we bij de toiletgroepen gekozen voor gipsvinyl, omdat dit beter tegen vocht kan en heel eenvoudig schoon te maken is. In de kantoorruimtes zijn twee verschillende plafonds toegepast: OWA Sinfonia Doorzak en OWA Teccor half verdekt. Deze systeemplafonds realiseren een strakke uitstraling en dat is precies wat onze opdrachtgever wilde hebben.

 

Fotograaf: Melanie Samat