aluminium deuren

Wilt u de inrichting van uw bestaande of nieuw te bouwen kantoorpand een strakke en moderne uitstraling geven? Dan zijn aluminium deuren de beste keuze. Aluminium deuren zijn momenteel zeer populair en dat heeft zo zijn redenen. Kies voor de aluminium deuren van System Flex en profiteer van de voordelen die dit u biedt.

Waarom kiezen voor aluminium deuren

Enkele voordelen die deuren van aluminium bieden:

  • Strakke en luxe uitstraling
  • Licht van gewicht
  • Ruimtelijk effect
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Leverbaar met diverse glassoorten
  • Duurzame keuze

Deuren van aluminium geven een ruimte een eigentijdse en strakke uitstraling en zijn mede daardoor zeer geschikt voor kantoor- en andere bedrijfsruimtes. Uiterlijk lijken deze deuren op een stalen deur, maar een groot voordeel van het gebruik van aluminium is dat het licht van gewicht is. Daarnaast zijn de deuren ook vrij van lasnaden. Het toepassen van een aluminium kaderdeur geeft ieder interieur een strak en ruimtelijk effect.

De meeste deuren worden afgeleverd in de kleuren zwart of antraciet, maar ook zilver en wit zijn populaire kleuren. Wilt u een statement maken in uw pand? Durf dan te kiezen voor een van de opvallende RAL kleuren als groen of rood, of een andere kleur die terugkomt in uw bedrijfslogo. Ook voor het glas in de deuren kunt u kiezen uit diverse opties. Valt uw keuze op helder glas, of past mat glas beter bij uw smaak en voorkeur?

Kiest u voor het laten plaatsen van aluminium deuren? Dan kiest u voor duurzaam. Aluminium kan namelijk niet roesten, gaat lang mee, en dit materiaal is ook nog eens eenvoudig te recyclen.

Heeft u een uitdaging voor ons?

Klanten aan het woord

Boatex Beheer

''De korte lijntjes binnen het bedrijf zorgen voor een snelle reactie en efficiënte aanpak.''

VVS Group

''Top service, kwaliteit en boven alles perfecte communicatie.''

Caransa Groep

''De medewerkers van System Flex denken met ons mee. Samen ontzorgen wij de klant!''

Kies voor aluminium deuren van system flex

System Flex is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van aluminium deuren. Al ruim 30 jaar staan wij klaar om samen met onze opdrachtgevers de mooiste ruimtes te creëren. Fraaie en functionele ruimtes waarin u geniet van een sfeervolle en inspirerende omgeving waarin fijn en veilig kan worden gewerkt.

System Flex levert niet alleen aluminium deuren maar ook voor systeemwanden en plafondsystemen kunt u bij ons terecht. Of het nu een groot of een klein project betreft, voor de gehele inrichting staan wij graag voor u klaar. Samen met u zoeken we naar de beste oplossingen passend bij uw wensen. Wij verzorgen voor u het gehele proces, van ontwerp tot ontwikkeling en plaatsing.

Wilt u weten wat onze ervaren en gedreven medewerkers kunnen betekenen voor uw project? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op en ervaar het zelf. Wij gaan graag samen met u de uitdaging aan om uw droomruimte te ontwerpen en realiseren. Wij nemen u alle zorg uit handen door het complete traject te verzorgen en regelen uw (ver)bouw van A tot Z.

Veel gestelde vragen

Een glasdeur met kozijn, scharnieren en deurbeslag begint bij € 850,00 per m² geleverd en gemonteerd op locatie.

Een dichte deur met kozijn, scharnieren en deurbeslag begint bij € 800,00 per m² geleverd en gemonteerd op locatie.

Een kader deur met kozijn, scharnieren en deurbeslag begint bij € 900,00 per m² geleverd en gemonteerd op locatie.