Glaswanden

Zoekt u een ruimtelijke oplossing voor het indelen van een open ruimte? Vindt u het daarbij belangrijk dat rust en privacy worden behouden? Dan is een glazen wand een geschikte oplossing. Met het plaatsen van een glazen scheidingswand kan iedere ruimte op een eenvoudige manier geheel naar wens worden ingedeeld. Glas wanden geven uw ruimte een lichte en transparante uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren. Met de keuze voor een glaswand op maat van System Flex kiest u voor transparantie, helderheid en licht in uw bedrijfspand.

Glaswanden voor op kantoor

Het gebruik van een glazen wand om een ruimte op te delen is al jaren een trend. Wilt u een glazen scheidingswand plaatsen binnen uw bedrijfsruimte? Met de System Flex glaswanden voor binnen bieden wij u uitgebreide mogelijkheden op het gebied van indeling en kleurkeuze. Kies bijvoorbeeld voor een glazen tussenwand in combinatie met zwarte of antraciet kleurige profielen. Dit past perfect bij een moderne en industriële inrichting van uw kantoor.

Voor een optimale indeling kunt u er ook voor kiezen om uw ruimte te verdelen door middel van een glazen wand met deur. Met het plaatsen van een glaswand op kantoor is het mogelijk om uw eigen voorkeur voor sfeer en indeling te bepalen. Is een Scandinavische look de stijl die bij u en uw bedrijf past? Een of meerdere glas wanden in combinatie met witte profielen en houten elementen vormen hiervoor de perfecte basis. U zorgt voor een finishing touch door folie op de glazen wand aan te brengen. Zo kunt u eenvoudig voor meer privacy zorgen door het aanbrengen van ondoorzichtige folie. Ook het aanbrengen van geluiddempende of gekleurde folie behoort tot de mogelijkheden. Wilt u uw logo of naam op een glazen wand plaatsen? Geen probleem, de keuzes zijn eindeloos!

Glaswanden op voorraad

Een glazen binnenwand is een populaire keuze voor het creëren van extra ruimte. Een glazen wand heeft namelijk een aantal prettige voordelen:

  • Door de transparantie van een glazen muur of wand wordt een ruimtelijk gevoel behouden.
  • Een glazen wand is zeer geschikt om te beplakken met speciale folie voor meer privacy of een betere akoestiek.
  • Met een glazen deur in een kantoor wordt de transparantie tussen ruimtes behouden.
  • Een glazen wand past door de strakke uitstraling in vrijwel iedere ruimte.
  • Naar wens. Combineer verschillende elementen om een bij uw bedrijf passende stijl neer te zetten.
  • System Flex verzorgt glazen wanden voor uw kantoor tegen een prima prijs.

Heeft u een uitdaging voor ons?

Klanten aan het woord

Boatex beheer

''De korte lijntjes binnen het bedrijf zorgen voor een snelle reactie en efficiënte aanpak.''

VVS Group

''Top service, kwaliteit en boven alles perfecte communicatie.''

Caransa groep

''De medewerkers van System Flex denken met ons mee. Samen ontzorgen wij de klant!''

Glazen scheidingswanden op maat

Heeft u een kleine of grotere ruimte die u wilt laten voorzien van een glaswand op maat? Dan bent u bij System Flex aan het juiste adres. Wij houden van uitdagingen en gaan graag samen met u aan de slag om uw project naar wens uit te voeren. Van ontwerp tot productie en plaatsing, voor het gehele proces kunt u bij ons terecht. Opent u een kantoor in Amsterdam of een hotel in Utrecht? Bij ons kunt u terecht voor advies op maat en wij leveren door heel Nederland.

Alle aspecten van het project komen aan bod. Of dat nu de algehele uitstraling, akoestiek of brandveiligheid betreft. U kunt rekenen op een persoonlijke service. Daarnaast begeleiden onze specialisten u van begin tot eind. De door u gewenste glazen scheidingswand of glaswanden voor binnen worden volledig op maat gemaakt en geplaatst door onze deskundige medewerkers. Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Met als resultaat uw ideale kantoorinrichting!

Flex Industrial

De Flex Industrial is een industriële glazen wandsysteem. Deze glaswand kan op meerdere manier ingedeeld worden...

Flex Light 2.0

De Flex Light 2.0 is een transparante glazen wandsysteem. Met de Flex Light 2.0 kan een...

Flex Light Deluxe

Flex Light Deluxe is een transparante glazen systeemwand van topdesign waarmee u een open ogende...

Veel gestelde vragen

Een glaswand begint bij 26mm, dan 30mm en anders 100mm.

Glazen wanden beginnen bij € 180,00 per m².

Een glasdeur met kozijn, scharnieren en deurbeslag begint bij € 850,00 per m² geleverd en gemonteerd op locatie.