Scheidingswanden kantoor

Wilt u meer privacy op uw kantoor creëren, maar zit u niet te wachten op een grote verbouwing? De scheidingswanden van System Flex zijn de oplossing! Met een scheidingswand op kantoor kunt u eenvoudig werkplekken van elkaar scheiden of juist aparte ruimtes realiseren. Niet alleen zorgen scheidingswanden voor privacy, ze verbeteren tegelijkertijd de akoestiek op kantoor. Zo worden storende geluiden gedempt en kan iedereen zich beter concentreren.

Kies de juiste scheidingswand voor uw kantoor

Door het enorme aanbod aan scheidingswanden is ook de perfecte scheidingswand voor uw kantoor te vinden. Ze passen bijvoorbeeld uitstekend in een modern, industrieel of klassiek ingerichte kantoren. Zo ook de akoestische scheidingswanden, die geluidsoverlast wegnemen en de privacy op de werkplekken verhogen. Wilt u extra werkruimte creëren en tevens veel daglicht behouden? Kies dan voor een glazen kantoorwand op maat.

Glazen kantoorwanden in alle soorten

Glazen scheidingswanden zorgen voor een ruimtelijk gevoel en hebben een lichte en transparante uitstraling. Zowel kleine als grotere ruimtes kunnen hiermee eenvoudig opgedeeld worden in meerdere ruimtes terwijl de bestaande ruimte niet veranderd. Ze behouden de openheid van uw kantoor en bieden de mogelijkheid om rustig te kunnen werken of overleggen. De glazen kantoorwanden zijn er in verschillende uitvoeringen; met enkel of dubbel glas, met geluidsdempende folie of doorzichtig. Ook uw eigen logo of ander design op het glas is mogelijk. Voor een industriële uitstraling kunt u kiezen voor stoere zwarte profielen en voor een Scandinavisch gevoel heeft u de optie voor natuurlijke houtelementen.

Heeft u een uitdaging voor ons?

Van a tot z geregeld

System Flex is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van scheidingswanden voor kantoren. Kantoor scheidingswanden zijn makkelijk te plaatsen en bieden veel mogelijkheden om uw kantoor op een snelle en gemakkelijke manier precies zo in te richten zoals u dat wilt. We adviseren u graag over het belang van de algehele uitstraling, akoestiek en brandveiligheid voor uw kantoor. Van begin tot eind wordt u begeleid door onze specialisten, van het inmeten tot het plaatsen. Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Zo creëert u altijd een inspirerende werkplek die geweldig werkt.

 

Veel gestelde vragen

Een systeemwand is een wand die men kan demonteren en op een andere plaats kan hermonteren. Deze wand is snel te monteren, gelijk afgewerkt, duurzaam, goede geluidsisolatie, cradle to cradle ( C2C) gecertificeerd, licht in gewicht. Indien men een systeemwand demonteert en niet meer gebruikt, kan deze gerecycled (99,9%)worden of een herbestemming krijgen op een andere locatie.

Een dichte systeemwand begint bij € 80,00 per m² tot € 130,00 per m². Een glaswand begint bij € 180,00 per m² (meest verkochte type in Nederland) tot € 450,00 per m². De deuren komen daar apart nog bij. M² wordt niet over de deuren heen gerekend.

Een glaswand begint bij 26mm, dan 30mm en anders 100mm.

Dichte wanden zijn meestal 100mm dik. Dit heeft als voordeel dat er makkelijk technische installaties in deze wanden verwerkt kunnen worden.

Met de akoestische scheidingswanden en plafondeilanden van System Flex verminder je een hinderlijke galm, worden geluidsniveaus comfortabel en wordt geluidsoverdracht tussen werkplekken gereduceerd. Storende geluiden van telefonerende collega’s worden gedempt en het concentratieniveau verhoogd. Zo creëer je in iedere omgeving een fijne werkplek.

Het glas is speciaal gelaagd en wordt voorzien van geluidswerende folie. De folie is doorzichtig en licht doorlatend. De folie weerkaatst de trillingen die door het geluid worden veroorzaakt. Dit geldt niet alleen voor geluiden van binnenuit maar ook vanuit de buitenwereld.

Iedere onderneming die in Nederland inkomsten- of vennootschapsbelasting betaalt, kan in principe gebruikmaken van de MIA/VAMIL. Een ondernemer komt in aanmerking voor de MIA/VAMIL als de investering voldoet aan de volgende vijf voorwaarden:

  • Het bedrijfsmiddel staat op de milieulijst;
  • Het bedrijfsmiddel is niet eerder gebruikt;
  • De investering moet betrekking hebben op aanschaf- en voortbrengingskosten van het bedrijfsmiddel;
  • Voor de MIA moet het bedrag aan milieu-investeringen minimaal € 2.500 per bedrijfsmiddel zijn;
  • Voor hetzelfde bedrijfsmiddel kan geen energie-investeringsaftrek én milieu-investeringsaftrek tegelijk worden verkregen.