Samen Sustainable System Flex

Samen Sustainable System Flex

In de toekomstige wereld van bedrijfsontwikkeling is duurzaamheid de norm. Bedrijven zetten zich in om hun impact op het milieu te minimaliseren en tegelijkertijd economisch succes te behalen. Het is niet langer een keuze, maar een vereiste voor het voortbestaan van de planeet en de toekomst van het bedrijfsleven. Naast het milieu zijn er nog een aantal duurzame ontwikkelingsdoelen. In 2015 zijn er zeventien doelen door de Verenigde Naties aangenomen als onderdeel van de Agenda 2030 voor duurzame ontwikkeling. Deze zeventien ‘Sustainable Developement Goals’ kunnen alleen door samen te werken worden behaald.

Sustainable Development Goals

Dit zijn de zeventien Sustainable Developement Goals.

 1. Geen armoede
 2. Geen honger
 3. Goede gezondheid en welzijn
 4. Kwaliteitsonderwijs
 5. Gendergelijkheid
 6. Schoon water en sanitair
 7. Betaalbare en duurzame energie
 8. Waardig werk en economische groei
 9. Industrie, innovatie en infrastructuur
 10. Ongelijkheid verminderen
 11. Duurzame steden en gemeenschappen
 12. Verantwoorde consumptie en productie
 13. Klimaatactie
 14. Leven in het water
 15. Leven op het land
 16. Vrede, justitie en sterke publieke diensten
 17. Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Partnerschap en samenwerking

Vooral nummer zeventien is cruciaal om deze duurzame doelen te bereiken. Het vereist dat individuen, organisaties en overheden hun krachten bundelen voor dit gemeenschappelijke doel. Door samen te werken, kunnen we ervoor zorgen dat we de middelen en expertise hebben die nodig zijn om duurzame verandering te creëren en onze planeet en samenleving te beschermen voor toekomstige generaties. Bovendien kunnen we door samen te werken de impact van onze inspanningen vergroten en onze kansen op succes verhogen.

Samen Sustainable System Flex

System Flex is toegewijd aan duurzaamheid en heeft al verschillende initiatieven genomen om de ecologische voetafdruk te verminderen. Zo hebben we inmiddels zonnepanelen die ons voorzien van energie en hebben we een recyclingprogramma om afval te verminderen. Bovendien maken we gebruik van duurzame materialen bij de productie en wordt er actief gezocht naar manieren om de processen nog duurzamer te maken. System Flex blijft zich inzetten voor duurzaamheid en hoopt een positieve bijdrage te leveren aan een groenere toekomst.

‘’We laten regelmatig zien aan onze volgers wat wij allemaal doen voor een duurzame samenleving. Dit doen wij vooral via onze social kanalen en de website. Niet alleen klanten pikken dit op maar ook concullega’s die op hun beurt ook getriggerd worden om een steentje bij te dragen. Je kunt anno 2023 niet achterblijven op het gebied van Sustainable management.’’

Samen Sustainable?

Sparren over wat we kunnen samen teweeg kunnen brengen? Neem contact met ons op.

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd