Inrichting

De wanden zijn gezet, het plafond hangt erin. U bent bijna klaar om uw ruimtes te betrekken, maar dan ontbreekt de inrichting nog. Gelukkig kunnen wij ook hier ondersteunen! Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en zorgen ervoor dat het project helemaal af is, zodat u direct te werk kunt gaan in uw nieuwe ruimtes.

Duurzame kantoorinrichting is meer dan alleen het meubilair. Het is bepalend voor een fijne werkomgeving waar werknemers zich gezond, veilig en thuis voelen. De omgeving moet inspireren en zorgen voor concentratie. Tegelijkertijd is het ook een vertaalslag van de visie en identiteit van uw organisatie.

onze systemen

Bij ontmoetingen met klanten is uw pand een 3D-visitekaartje. Bij System Flex kijken we, samen met u, naar deze én andere aspecten van uw kantoorinrichting. Denk hierbij aan vloeren, keukens, schilderwerk en meubilair. Als specialist in moderne kantoorinrichting helpt System Flex om een werkomgeving te creëren die inspireert, motiveert en een verbluffende eerste indruk achterlaat.

KANTOORRUIMTE INRICHTEN MET SYSTEM SOLVES

System Flex heeft een aparte tak die op maat gemaakte oplossingen voor uw interieur realiseert. Dit kan uiteen lopen van speciale wanden of plafonds tot slimme oplossingen voor uw inrichting. Binnen deze tak heeft System Flex zelf ook enkele oplossingen voor uw kantoorinrichting ontwikkeld: System Solves desk divider, System Solves light, System Solves industrial en moswanden. De System Solves ontwikkelingen bieden een stijlvolle oplossing die volledig naar uw smaak gemaakt kan worden. Zo is het niet alleen functioneel, maar ook een echte aanvulling op de uitstraling uw interieur.

VAN A TOT Z GEREGELD

Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen! Of u nu een hotel opent in Rotterdam of een kantoor in Amsterdam; wij geven advies op maat en leveren door heel Nederland. Wij adviseren u graag over het belang van de algehele ambiance, akoestiek en brandveiligheid in uw kantoorinrichting. Van begin tot eind wordt u begeleid door onze specialisten, van het inmeten tot het plaatsen. Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Met als resultaat uw ideale kantoorinrichting!