Systeemwanden

Een inspirerende plek werkt geweldig. Of we ons nu moeten concentreren, een serieus gesprek moeten voeren of elkaar willen inspireren. Het is belangrijk dat de ruimte waarin we werken goed voelt. Daarom produceert System Flex al 30 jaar flexibele wandsystemen om de ideale ruimte mee te realiseren. Met de stijlvolle (glazen) systeemwanden van System Flex creëert u in elke omgeving snel en eenvoudig fraaie en functionele ruimtes.

Neem contact op

Altijd een passende systeemwand

Systeemwanden zijn er in verschillende uitvoeringen en worden op veel verschillende locaties gebruikt. Voor zowel op het kantoor, in een horecagelegenheid als scholen zijn de systeemwanden zeer geschikt. Systeemwanden creëren extra ruimte, privacy en een nette uitstraling. Bovendien zorgen ze voor een betere geluids- en thermische isolatie en kunnen ze de akoestiek in een ruimte aanzienlijk verbeteren.

System Flex ontwikkelt, fabriceert, levert en installeert hoge kwaliteit systeemwanden. De flexibele wanden zijn vervaardigd van duurzame materialen en eenvoudig te (her)monteren. Onze systeemwanden worden in onze eigen fabriek geproduceerd waardoor we het hele proces in hand hebben, we snel kunnen leveren en kwaliteit garanderen.Wij bieden veel soorten systeemwanden aan. Er is altijd een passende wand voor uw situatie. Wilt u een vergaderzaal met privacy creëren? Kies dan voor een dichte of een glazen wand met folie. Wilt u extra werkruimte, maar veel daglicht? Dan is juist een glazen systeemwand een mooie oplossing.

Neem contact op

Flexibele systeemwanden voor het kantoor

Zowel kleine als grotere ruimtes kunnen eenvoudig opgedeeld worden in meerdere ruimtes terwijl de bestaande ruimte niet veranderd. Systeemwanden van glas zorgen voor een ruimtelijk gevoel en geven een lichte en transparante uitstraling. De glazen systeemwanden zijn er in verschillende uitvoeringen; enkel of dubbel beglaasd, met geluidsdempende folie of transparant. Wilt u uw naam of logo op het glas? Geen probleem. Of combineer verschillende typen met elkaar, van natuurlijke houtelementen tot strakke dichte wanden. De keuzes zijn eindeloos!

Voordelen van een systeemwand:

- Veel keuze: Er zijn veel verschillende soorten systeemwanden. Zo is er altijd een die past bij uw wensen en ruimte!
- Flexibele indeling: Systeemwanden zijn gemakkelijk te plaatsen en geheel naar wens in te delen.
- Naar wens samenstellen: Combineer verschillende elementen om een, bij uw bedrijf, passende stijl neer te zetten.

Van A tot Z geregeld

Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen! Of u nu een hotel opent in Rotterdam of een kantoor in Amsterdam; wij geven advies op maat en leveren door heel Nederland. Wij adviseren u graag over het belang van de algehele uitstraling, akoestiek en brandveiligheid. Van begin tot eind wordt u begeleid door onze specialisten, van het inmeten tot het plaatsen. Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Met als resultaat uw ideale kantoorinrichting!

Veelgestelde vragen

Een systeemwand is een wand die men kan demonteren en op een andere plaats kan hermonteren. Deze wand is snel te monteren, gelijk afgewerkt, duurzaam, goede geluidsisolatie, cradle to cradle ( C2C) gecertificeerd, licht in gewicht. Indien men een systeemwand demonteert en niet meer gebruikt, kan deze gerecycled (99,9%)worden of een herbestemming krijgen op een andere locatie.

Een glaswand begint bij 26mm, dan 30mm en anders 100mm.
Dichte wanden zijn meestal 100mm dik. Dit heeft als voordeel dat er makkelijk technische installatie in deze wanden verwerkt kunnen worden.

Een dichte systeemwand begint bij € 80,00 per m² tot € 130,00 per m². Een glaswand begint bij € 180,00 per m² (meest verkochte type in Nederland) tot € 450,00 per m². De deuren komen daar apart nog bij. M² wordt niet over de deuren heen gerekend.

Glazen wanden beginnen bij € 180,00 per m².

Een dichte deur met kozijn, scharnieren en deurbeslag begint bij € 800,00 per m² geleverd en gemonteerd op locatie.

Een glasdeur met kozijn, scharnieren en deurbeslag begint bij € 850,00 per m² geleverd en gemonteerd op locatie.

Een kader deur met kozijn, scharnieren en deurbeslag begint bij € 900,00 per m² geleverd en gemonteerd op locatie.

Met de akoestische scheidingswanden en plafondeilanden van System Flex verminder je een hinderlijke galm, worden geluidsniveaus comfortabel en wordt geluidsoverdracht tussen werkplekken gereduceerd. Storende geluiden van telefonerende collega’s worden gedempt en het concentratieniveau verhoogd. Zo creëer je in iedere omgeving een fijne werkplek.

Het glas is speciaal gelaagd en wordt voorzien van geluidswerende folie.
De folie is doorzichtig en licht doorlatend. De folie weerkaatst de trillingen die door het geluid worden veroorzaakt. Dit geldt niet alleen voor geluiden van binnenuit maar ook vanuit de buitenwereld. 

Iedere onderneming die in Nederland inkomsten- of vennootschapsbelasting betaalt, kan in principe gebruikmaken van de MIA/VAMIL. Een ondernemer komt in aanmerking voor de MIA/VAMIL als de investering voldoet aan de volgende vijf voorwaarden:

  • Het bedrijfsmiddel staat op de milieulijst;
  • Het bedrijfsmiddel is niet eerder gebruikt;
  • De investering moet betrekking hebben op aanschaf- en voortbrengingskosten van het bedrijfsmiddel;
  • Voor de MIA moet het bedrag aan milieu-investeringen minimaal € 2.500 per bedrijfsmiddel zijn;
  • Voor hetzelfde bedrijfsmiddel kan geen energie-investeringsaftrek én milieu-investeringsaftrek tegelijk worden verkregen.