Glaswanden

Transparantie, helderheid en licht. Deze woorden zijn de basis voor de ontwikkeling van onze glaswanden. Met de glaswanden op maat van System Flex behoudt u het gevoel van privacy en rust, zonder de bestaande ruimte te veranderen. Een glaswand op kantoor is een mooie ruimtelijke oplossing voor het opdelen van een open ruimte. Of u nu kiest voor een minimalistisch of industrieel design, het plaatsen van glaswanden geven uw ruimte een lichte en transparante uitstraling. Bij System Flex leveren we glazen systeemwanden van hoge kwaliteit en plaatsen wij deze voor u op de juiste plaats.


Neem contact op


Glaswanden voor op kantoor

Glaswanden voor binnen zijn al een aantal jaren een trend. De kleur van de profielen bepalen direct de sfeer van het kantoor. De laatste tijd zien we de glaswanden steeds meer in combinatie met zwarte of antraciete profielen. Deze industriële glaswanden passen perfect bij een moderne en industriële inrichting. Maar er is veel meer mogelijk met glazen systeemwanden. Denk aan witte profielen, houten elementen voor een Scandinavische uitstraling of beplak de glaswanden met folie. Zo is het mogelijk om een gedeelte van de glazen wand af te schermen met ondoorzichtige folie om meer privacy te creëren. Maar ook geluidsdempende folie of gekleurde folie is een optie. Wilt u uw naam of logo op het glas? Geen probleem. De keuzes zijn eindeloos!


Voordelen van een glaswand:
Een scheidingswand van glas is een populaire keuze voor het creëren van een extra ruimte. De glazen systeemwanden hebben namelijk een aantal prettige voordelen:

  • Ruimtelijk - Door de transparantie van het glas wordt een ruimtelijk gevoel behouden.
  • Folie - Op de glaswand kan folie geplaatst worden voor meer privacy of betere akoestiek.
  • Transparant - Met een glazen scheidingswand behoudt u transparantie tussen de ruimtes.
  • Modern - Een glaswand heeft een strakke uitstraling die in vrijwel iedere ruimte staat.
  • Naar wens samenstellen – Combineer verschillende elementen om een, bij uw bedrijf, passende stijl neer te zetten. 

Glaswanden op maat

Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen! Of u nu een hotel opent in Rotterdam of een kantoor in Amsterdam; we geven advies op maat en leveren door heel Nederland. We adviseren u graag over het belang van de algehele uitstraling, akoestiek en brandveiligheid. Hoe groot ons aanbod in diensten en producten ook is, wij leveren persoonlijke service. Van begin tot eind wordt u begeleid door onze specialisten. De glaswanden voor binnen worden volledig op maat gemaakt en geplaatst door onze deskundige medewerkers. Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Met als resultaat uw ideale kantoorinrichting!