Duurzame kantoorinrichting

Duurzaam ondernemen is de nieuwe norm. Daar hoort een passende duurzame kantoorinrichting bij! Een duurzame kantoorinrichting hangt nauw samen met een duurzame inzetbaarheid van medewerkers. De kantoorinrichting draagt namelijk bij aan de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van de werknemers. En zorgt weer voor een hogere productiviteit, meer werkplezier en lager ziekteverzuim. System Flex helpt bij uw duurzame kantoorinrichting. Dit doen we niet alleen met veel groen en materialen die lang meegaan, maar ook met onze eigen duurzame productie van materialen.

Extra groen op het kantoor met moswanden

De meest effectieve werkplekken zijn omgevingen waarbij planten en groen zijn geïntegreerd in het design van het gebouw of kantoor. Een moswand op kantoor werkt rustgevend, prikkelt de geest en zorgt voor een prettig gevoel in een gezonde werkomgeving. System Flex heeft eigen moswanden ontwikkeld met platmos. Dit is 100% natuurlijk, heeft geen onderhoud en belichting nodig, neemt weinig plaats in beslag en is hypoallergeen.

 

Duurzame flexibele scheidingswanden

System Flex ontwikkelt, fabriceert, levert en installeert hoge kwaliteit systeemwanden. De flexibele wanden zijn gemaakt van duurzame materialen en eenvoudig te (her)monteren. Zo kunnen ze ook weer makkelijk afgebroken worden en verplaatst, waardoor ze extra lang meegaan. Perfect dus voor een duurzame kantoorinrichting. Onzesysteemwandenworden in onze eigen fabriek geproduceerd waardoor we het hele proces in hand hebben, we snel kunnen leveren en kwaliteit garanderen. System Flex biedt veel soorten systeemwanden aan. Zo is er altijd een wand die past bij uwkantoorinrichting.

Heeft u een uitdaging voor ons?

Klanten aan het woord

Boatex Beheer

''De korte lijntjes binnen het bedrijf zorgen voor een snelle reactie en efficiënte aanpak.''

VVS Group

''Top service, kwaliteit en boven alles perfecte communicatie.''

Caransa Groep

''De medewerkers van System Flex denken met ons mee. Samen ontzorgen wij de klant!''

Duurzame productie bij System Flex

Zowel op kantoor, in de fabriek, als bij projecten dragen wij graag ons steentje bij aan een gezond milieu. Ons splinternieuwe pand met aangrenzende productiehal is slim ontworpen inclusief warmtepomp en een eigen zonnepanelenpark (met 240 zonnepanelen!) ten behoeve van het energieverbruik. Dit draagt bij aan een duurzame productie. Ook scheiden we ons productieafval en proberen we zo veel mogelijk gestripte materialen te hergebruiken. Daarnaast is System Flex CO2-bewust door logistiek verantwoord te plannen en zo veel mogelijk gebruik te maken van elektrische bedrijfswagens.

Veel gestelde vragen

Een systeemwand is een wand die men kan demonteren en op een andere plaats kan hermonteren. Deze wand is snel te monteren, gelijk afgewerkt, duurzaam, goede geluidsisolatie, cradle to cradle ( C2C) gecertificeerd, licht in gewicht. Indien men een systeemwand demonteert en niet meer gebruikt, kan deze gerecycled (99,9%)worden of een herbestemming krijgen op een andere locatie.

Een dichte systeemwand begint bij € 80,00 per m² tot € 130,00 per m². Een glaswand begint bij € 180,00 per m² (meest verkochte type in Nederland) tot € 450,00 per m². De deuren komen daar apart nog bij. M² wordt niet over de deuren heen gerekend.

Een glaswand begint bij 26mm, dan 30mm en anders 100mm.

Dichte wanden zijn meestal 100mm dik. Dit heeft als voordeel dat er makkelijk technische installaties in deze wanden verwerkt kunnen worden.

Cradle to Cradle wanden zijn wanden die je kunt demonteren en hergebruiken. Ze kunnen worden gebruikt voor andere projecten maar ook voor hele andere doeleinden in allerlei sectoren.. Hiermee wordt de waarde van het product groter, worden er geen nieuwe ruwe grondstoffen gebruikt en werkt System Flex dus met klanten, organisaties en zelfstandigen op een innovatieve manier samen voor een circulaire economie. Niet voor niets heeft System Flex het Cradle2Crade keurmerk!

Cradle to Cradle zorgt ervoor dat producten oneindig kunnen worden hergebruikt of onschadelijk kunnen worden afgebroken.

Helaas nog niet, momenteel kunnen wij de kleuren wit en zwart leveren. Er komen wel nieuwe kleuren aan, maar deze zijn nog in de testfase.

System Flex heeft eigen moswanden ontwikkeld met platmos. Ons platmos is een mossoort die luxe uitstraalt en daarmee elk interieur en kantoorinrichting verrijkt. Ook kunt u de moswand prachtig combineren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Het is 100% natuurlijk, heeft geen onderhoud en belichting nodig, neemt weinig plaats in beslag en is hypoallergeen. Er zijn genoeg gezonde en groene redenen om vandaag nog te kiezen voor een moswand op uw kantoor.