Duurzame kantoorinrichting

Duurzaam ondernemen is de nieuwe norm. Daar hoort een passende duurzame kantoorinrichting bij! Een duurzame kantoorinrichting hangt nauw samen met een duurzame inzetbaarheid van medewerkers. De kantoorinrichting draagt namelijk bij aan de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van de werknemers. En zorgt weer voor een hogere productiviteit, meer werkplezier en lager ziekteverzuim. System Flex helpt bij uw duurzame kantoorinrichting. Dit doen we niet alleen met veel groen en materialen die lang meegaan, maar ook met onze eigen duurzame productie van materialen.


Bekijk onze plafondsystemen

Extra groen op het kantoor met moswanden

De meest effectieve werkplekken zijn omgevingen waarbij planten en groen zijn geïntegreerd in het design van het gebouw of kantoor. Een moswand op kantoor werkt rustgevend, prikkelt de geest en zorgt voor een prettig gevoel in een gezonde werkomgeving. System Flex heeft eigen moswanden ontwikkeld met platmos. Dit is 100% natuurlijk, heeft geen onderhoud en belichting nodig, neemt weinig plaats in beslag en is hypoallergeen.

Duurzame flexibele scheidingswanden

System Flex ontwikkelt, fabriceert, levert en installeert hoge kwaliteit systeemwanden. De flexibele wanden zijn gemaakt van duurzame materialen en eenvoudig te (her)monteren. Zo kunnen ze ook weer makkelijk afgebroken worden en verplaatst, waardoor ze extra lang meegaan. Perfect dus voor een duurzame kantoorinrichting. Onze systeemwanden worden in onze eigen fabriek geproduceerd waardoor we het hele proces in hand hebben, we snel kunnen leveren en kwaliteit garanderen. System Flex biedt veel soorten systeemwanden aan. Zo is er altijd een wand die past bij uw kantoorinrichting.

 

Neem contact op

Duurzame productie bij System Flex

Zowel op kantoor, in de fabriek, als bij projecten dragen wij graag ons steentje bij aan een gezond milieu. Ons splinternieuwe pand met aangrenzende productiehal is slim ontworpen inclusief warmtepomp en een eigen zonnepanelenpark (met 240 zonnepanelen!) ten behoeve van het energieverbruik. Dit draagt bij aan een duurzame productie. Ook scheiden we ons productieafval en proberen we zo veel mogelijk gestripte materialen te hergebruiken. Daarnaast is System Flex CO2-bewust door logistiek verantwoord te plannen en zo veel mogelijk gebruik te maken van elektrische bedrijfswagens.