Duurzaamheid

Zowel op kantoor, in de fabriek, als bij projecten dragen wij graag ons steentje bij aan een gezond milieu. Dit doen wij door al ons afval te scheiden, daarnaast doen we alle gedemonteerde systemen op locatie strippen om dat afval ook volledig te scheiden en alle andere materialen te hergebruiken. Ook op het kantoor wordt hier veel aandacht aan besteed.

 

Ons splinternieuwe pand met fabriek aangrenzend is slim ontworpen inclusief waterpomp en een zonnepanelenpark (met 240 zonnepanelen!) ter behoeve van het energieverbruik. Dit draagt bij aan een duurzame productie. Daarnaast is System Flex Co2 bewust door logistiek verantwoord te plannen en gebruik te maken van elektrische bedrijfswagens.

 

Naast een gezond milieu zien we ook onze werknemers het liefste in volle gezondheid. Dit proberen we via meerdere manieren te bereiken. Zo zijn alle werkplekken ergonomisch ingericht zodat iedereen prettig kan werken en zijn/haar werkplek helemaal naar eigen comfort kan aanpassen. Daarnaast ligt er altijd vers fruit in de kantine en zal er binnenkort een gym geopend worden zodat alle werknemers hun stoom kunnen afblazen na een drukke werkdag.