Systeemwanden kantoor

Een inspirerende plek werkt geweldig. Of we ons nu moeten concentreren, een serieus gesprek moeten voeren of elkaar willen inspireren. Het is belangrijk dat de ruimte waarin we werken goed voelt. Daarom produceert System Flex al 30 jaar flexibele kantoor systeemwanden om de ideale ruimte mee te realiseren. Met de stijlvolle wandsystemen van System Flex creëert u in elke omgeving snel en eenvoudig fraaie en functionele ruimtes.

De juiste systeemwand voor uw kantoor

System Flex ontwikkelt, fabriceert, levert en installeert hoge kwaliteit systeemwanden voor kantoor. Systeemwanden op kantoor creëren extra ruimte, privacy en een nette uitstraling. Bovendien zorgen ze voor een betere geluids- en thermische isolatie en kunnen ze de akoestiek in een open ruimte aanzienlijk verbeteren.Systeemwanden kunnen in allerlei kleuren, maten en types worden geleverd. Door de grote variëteit aan kantoorindelingen en oplossingen is maatwerk nooit een probleem. Elk type wand kan geschikt gemaakt worden voor uw kantoor. Zo is er altijd een systeemwand die past bij uw kantoor. Wilt u een vergaderzaal met privacy creëren? Kies dan voor een dichte of een glazen wand met folie. Wilt u extra werkruimte, maar veel daglicht? Dan is juist een glazen systeemwand een mooie oplossing. 

Glazen kantoorwanden in alle soorten

Systeemwanden van glas zorgen voor een ruimtelijk gevoel en geven een lichte en transparante uitstraling. Zowel kleine als grotere ruimtes kunnen hiermee eenvoudig opgedeeld worden in meerdere ruimtes terwijl de bestaande ruimte niet veranderd. De glazen kantoorwanden zijn er in verschillende uitvoeringen; enkel of dubbel beglaasd, met geluidsdempende folie of transparant. Wilt u uw naam of logo op het glas? Geen probleem. Voor een industriële uitstraling kunt u kiezen voor stoere zwarte profielen en voor een Scandinavisch gevoel heeft u de optie voor natuurlijke houtelementen. De keuzes zijn eindeloos!

Voordelen van een systeemwand:

  • Veel keuze - Er zijn veel verschillende soorten systeemwanden. Zo is er altijd een die past bij uw wensen en ruimte!
  • Flexibele indeling – Systeemwanden zijn gemakkelijk te plaatsen en geheel naar wens in te delen.
  • Naar wens samenstellen – Combineer verschillende elementen om een, bij uw bedrijf, passende stijl neer te zetten. 

Heeft u een uitdaging voor ons?

Klanten aan het woord

Boatex Beheer

''De korte lijntjes binnen het bedrijf zorgen voor een snelle reactie en efficiënte aanpak.''

VVS Group

''Top service, kwaliteit en boven alles perfecte communicatie.''

Caransa Groep

''De medewerkers van System Flex denken met ons mee. Samen ontzorgen wij de klant!''

Van a tot z geregeld

Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen! Wij adviseren u graag over het belang van de algehele uitstraling, akoestiek en brandveiligheid voor uw kantoor. Van begin tot eind wordt u begeleid door onze specialisten, van het inmeten tot het plaatsen. Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Met als resultaat uw ideale kantoorinrichting!

Veel gestelde vragen

Een systeemwand is een wand die men kan demonteren en op een andere plaats kan hermonteren. Deze wand is snel te monteren, gelijk afgewerkt, duurzaam, goede geluidsisolatie, cradle to cradle ( C2C) gecertificeerd, licht in gewicht. Indien men een systeemwand demonteert en niet meer gebruikt, kan deze gerecycled (99,9%)worden of een herbestemming krijgen op een andere locatie.

Een dichte systeemwand begint bij € 80,00 per m² tot € 130,00 per m². Een glaswand begint bij € 180,00 per m² (meest verkochte type in Nederland) tot € 450,00 per m². De deuren komen daar apart nog bij. M² wordt niet over de deuren heen gerekend.

Een glaswand begint bij 26mm, dan 30mm en anders 100mm.

Dichte wanden zijn meestal 100mm dik. Dit heeft als voordeel dat er makkelijk technische installaties in deze wanden verwerkt kunnen worden.

Glazen wanden beginnen bij € 180,00 per m².

Een glasdeur met kozijn, scharnieren en deurbeslag begint bij € 850,00 per m² geleverd en gemonteerd op locatie.

Met de akoestische scheidingswanden en plafondeilanden van System Flex verminder je een hinderlijke galm, worden geluidsniveaus comfortabel en wordt geluidsoverdracht tussen werkplekken gereduceerd. Storende geluiden van telefonerende collega’s worden gedempt en het concentratieniveau verhoogd. Zo creëer je in iedere omgeving een fijne werkplek.

Het glas is speciaal gelaagd en wordt voorzien van geluidswerende folie. De folie is doorzichtig en licht doorlatend. De folie weerkaatst de trillingen die door het geluid worden veroorzaakt. Dit geldt niet alleen voor geluiden van binnenuit maar ook vanuit de buitenwereld.