Systeemwanden Kantoor

Een inspirerende plek werkt geweldig. Of we ons nu moeten concentreren, een serieus gesprek moeten voeren of elkaar willen inspireren. Het is belangrijk dat de ruimte waarin we werken goed voelt. Daarom produceert System Flex al 30 jaar flexibele kantoor systeemwanden om de ideale ruimte mee te realiseren. Met de stijlvolle wandsystemen van System Flex creëert u in elke omgeving snel en eenvoudig fraaie en functionele ruimtes.


Bekijk onze systeemwanden

De juiste systeemwand voor uw kantoor


System Flex ontwikkelt, fabriceert, levert en installeert hoge kwaliteit systeemwanden voor kantoor. Systeemwanden op kantoor creëren extra ruimte, privacy en een nette uitstraling. Bovendien zorgen ze voor een betere geluids- en thermische isolatie en kunnen ze de akoestiek in een open ruimte aanzienlijk verbeteren.
Systeemwanden kunnen in allerlei kleuren, maten en types worden geleverd. Door de grote variëteit aan kantoorindelingen en oplossingen is maatwerk nooit een probleem. Elk type wand kan geschikt gemaakt worden voor uw kantoor. Zo is er altijd een systeemwand die past bij uw kantoor. Wilt u een vergaderzaal met privacy creëren? Kies dan voor een dichte of een glazen wand met folie. Wilt u extra werkruimte, maar veel daglicht? Dan is juist een glazen systeemwand een mooie oplossing. 

Neem contact op


Glazen kantoorwanden in alle soorten

Systeemwanden van glas zorgen voor een ruimtelijk gevoel en geven een lichte en transparante uitstraling. Zowel kleine als grotere ruimtes kunnen hiermee eenvoudig opgedeeld worden in meerdere ruimtes terwijl de bestaande ruimte niet veranderd. De glazen kantoorwanden zijn er in verschillende uitvoeringen; enkel of dubbel beglaasd, met geluidsdempende folie of transparant. Wilt u uw naam of logo op het glas? Geen probleem. Voor een industriële uitstraling kunt u kiezen voor stoere zwarte profielen en voor een Scandinavisch gevoel heeft u de optie voor natuurlijke houtelementen. De keuzes zijn eindeloos!

Voordelen van een systeemwand:

  • Veel keuze - Er zijn veel verschillende soorten systeemwanden. Zo is er altijd een die past bij uw wensen en ruimte!
  • Flexibele indeling – Systeemwanden zijn gemakkelijk te plaatsen en geheel naar wens in te delen.
  • Naar wens samenstellen – Combineer verschillende elementen om een, bij uw bedrijf, passende stijl neer te zetten. 

Van A tot Z geregeld

Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen! Wij adviseren u graag over het belang van de algehele uitstraling, akoestiek en brandveiligheid voor uw kantoor. Van begin tot eind wordt u begeleid door onze specialisten, van het inmeten tot het plaatsen. Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Met als resultaat uw ideale kantoorinrichting!