Eigen productie

Onze productiehal is erg dichtbij huis. We zitten namelijk in een splinternieuw pand met de productiehal aangrenzend. Met een team worden elke dag alle producten op maat gemaakt om maatwerk te leveren op locatie. 

Doordat alle profielen door onszelf ontworpen zijn, weet u ook zeker dat geen andere systeemwand hetzelfde is als bij ons. Zo haalt u dus de échte kwaliteit van System Flex in huis. Wij vinden het belangrijk dat alles tot in de puntjes klopt en hebben daarom ook een goed oog voor detail. Dit passen we toe in onze ontwerpen. Zo hebben we nieuwe profielen waar de rubbers niet zichtbaar zijn, waardoor de wand nog strakker is afgewerkt. We willen niet stiltaan, maar blijven groeien en dan is innovatief blijven noodzakelijk. 

Niet alleen de afwerking, maar ook de functionaliteit komt hieraan te pas. Doordat we begonnen zijn als montagebedrijf hebben we al meer dan 20 jaar ervaring met het monteren van wanden. Dan leer je wel wat echt werkt en wat niet. Dit passen we ook toe in onze ontwerpen om het voor iedereen zo efficiënt mogelijk te maken. 

De wensen en behoeften van de markt zijn dynamisch en het is altijd een uitdaging om je producten hierop aan te sluiten. Doordat wij zelf de productie in beheer hebben kunnen wij snel schakelen en meebuigen met de trends van dat moment.