Over System Flex

Al ruim dertig jaar realiseert System Flex ruimtes om van te genieten. Het bedrijf, gevestigd in Dongen, is begonnen als een echt familiebedrijf in 1997 en de familiewortels zijn nog altijd terug te vinden binnen het bedrijf. We zijn begonnen als een montagebedrijf en, met dank aan onze opdrachtgevers, uitgegroeid tot een innoverend en deskundig erkend afbouwbedrijf met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Met veel plezier en passie worden er dagelijks glas- en systeemwanden duurzaam geplaatst en geproduceerd. Dit is beide in eigen beheer. 

Onze focus staat altijd als een paal boven water: het creëren van ruimtes om van te genieten. Met de stijlvolle systeemwanden van System Flex creëert u in elke omgeving snel en eenvoudig fraaie en functionele ruimtes. Ons doel is om u zo snel mogelijk te laten genieten van de nieuwe ruimtes.

Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen! Zo kunnen wij met onze deskundigheid ruimtes realiseren die de échte vraag beantwoorden. Denk hierbij aan het belang van de algehele uitstraling, akoestiek en brandveiligheid. Uiteindelijk wordt het gewenste eindplaatje gerealiseerd. Het liefste nemen wij alle zorgen uit handen en staan we onze opdrachtgevers van A tot Z bij. Dit kunnen wij doen door het complete traject te verzorgen. Zo heeft u tijdens het hele traject één aanspreekpunt en zorgen wij ervoor dat alle ruimtes perfect op elkaar worden afgestemd en naadloos op elkaar aansluiten.