Smart Folie

Welkom in de innovatieve wereld van Smart Folie!

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van PDLC Folie, voor zowel praktische als creatieve doeleinden. Deze folie is de nieuwste trend in kantoren, waar u met een simpele schakelaar privacy creëert. 

De PDLC Folie is opgebouwd uit meerdere lagen, waarbij de magie plaatsvindt in de middelste laag bestaande uit vloeibare kristaldelen, ook wel bekend als de PDLC-laag (Polymer Dispersed Liquid Crystal).

Met behulp van elektrische geleiding bewegen deze kristaldelen zich naar dezelfde richting. Hierdoor transformeert de folie van een ondoorzichtige naar een volledig transparante oppervlakte waar u moeiteloos doorheen kunt kijken. Schakelt u de stroom uit, dan bewegen de kristaldeeltjes uit elkaar en wordt de folie onmiddellijk ondoorzichtig. Dit unieke kenmerk geeft u volledige controle over uw ruimte, waardoor u op elk gewenst moment privacy kunt creëren.

Kies voor de PDLC Folie in combinatie met een intelligente Smart Box. Dit is dé manier om uw bedrijf of winkel in de schijnwerpers te zetten, zelfs na sluitingstijd. Met Smart Folie tilt u uw advertenties en zichtbaarheid naar een ongekend niveau!

Een aantal voordelen van Smart Folie op een rij:

  • 5 jaar garantie
  • Specialisatie in PDLC folie sinds 2016
  • Keuze tussen privacy of transparantie (openheid wanneer het kan, privacy wanneer het nodig is)
  • Mogelijkheden met projectie
  • Hoogste kwaliteit
  • Snelle levering uit eigen voorraad van Smart Folie
  • Eigen productieomgeving en maatwerk naar wens mogelijk


Kies voor Smart Folie en betreed een wereld van ongekende mogelijkheden, waar innovatie, kwaliteit en service samenkomen. Maak uw ruimtes dynamischer, transformeer uw zichtbaarheid en geef uw creativiteit de vrijheid die het verdient.

Ontdek vandaag nog de kracht van Smart Folie!

System Flex is een gecertificeerde dealer van Smart Folie. Wilt u ook openheid wanneer het kan en privacy als het nodig is? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.