The Lobby Rijswijk

The Lobby Rijswijk

The Lobby is een kantoorvestiging in Rijswijk. Dit kantoorpand telt 11 verdiepingen waar allerlei verschillende huurders in zitten. Daarom is het belangrijk om in zo een kantoorgebouw rekening te houden met verschillende soorten indelingen, zodat er voor elke huurder wat passends is. Denk daarbij aan kleinere kantoorruimtes en aan bedrijven die een hele verdieping huren. System Flex heeft op meerdere verdiepingen de systeemwanden mogen leveren en monteren. In dit artikel zullen we toelichten welke systeemwanden geplaatst zijn en hoe dat is verlopen.

Deze opdracht is gekomen vanuit Pro Property, een bedrijf waar we in het verleden ook meerdere werken voor gemaakt hebben. Dit project was een van de grotere projecten en duurde ongeveer 2,5 maand. Dit komt voornamelijk ook door de grootte van de locatie.

In dit grote kantoorgebouw zijn dan ook veel m2 systeemwanden te vinden. Uiteraard zijn dit niet overal dezelfde, maar sluiten ze wel naadloos op elkaar aan. In deze inrichting kunt u onze Flex Light 2.0, Flex Industrial en Flex Stud terugvinden. Bij de Flex Industrial is gebruik gemaakt van een driedeling. Bij deze wand zijn allerlei verschillende vlakken mogelijk, door de flexibiliteit van het design. Ook zijn onze industriële glaskaderdeuren en dichte deuren te vinden in de inrichting. De industriële glaswand is gecombineerd met een gordijn. Dit zorgt voor industriële, maar ook chique uitstraling. Daarnaast is zo een gordijn een perfecte oplossing om privacy te creëren in een kantooromgeving waar veel glas is.

We zijn trots op deze fijne samenwerking en het prachtige eindresultaat!