Flex Vilt

Bekleed uw kantoor met Flex Vilt, onze nieuwe stijlvolle en duurzame wand. De Flex Vilt wanden zijn voorzien van hoogwaardig PET-viltmateriaal dat er niet alleen mooi uit ziet, maar ook duurzaam is. PET-vilt is namelijk gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Dit materiaal is sterk, flexibel en gaat lang mee. Daarnaast creëer je gemakkelijk een rustige en productieve werkomgeving met onze geluiddempende Flex Vilt wanden, speciaal ontworpen om storende achtergrondgeluiden te minimaliseren.

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontwerp een kantooromgeving die de identiteit van uw bedrijf weerspiegelt. Versterk uw merkimago door Flex Vilt wanden te gebruiken voor visuele branding en integreer uw logo en bedrijfskleuren in de kantoorinrichting.

De Flex Vilt is goed te combineren met andere wanden van System Flex. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie met hout of glas. Creëer een creatieve ruimte met de juiste akoestiek. Denk bijvoorbeeld aan comfortabele lounges en informele vergaderruimtes met zachte Flex Vilt bekleding.

Heeft u vragen over onze Flex Vilt wanden of wilt u meer weten over onze diverse producten en diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.