Moswanden

Breng uw kantoor en muren tot leven met de moswanden van System Flex. Wij weten als geen ander dat een inspirerende plek geweldig werkt. De meest effectieve werkplekken zijn omgevingen waarbij planten en groen zijn geïntegreerd in het design van het gebouw of kantoor. Een moswand op kantoor werkt rustgevend, prikkelt de geest en zorgt voor een prettig gevoel in een gezonde werkomgeving. Door groen naar binnen te halen verbeter je de creativiteit en werksfeer. Het is zelfs bewezen dat plantrijke en groene werkplekken leiden tot een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Mos zorgt voor een goede akoestiek

Het zien en ervaren van groen op kantoor is goed voor onze gezondheid. Maar een goede akoestiek op kantoor is óók belangrijk voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Het verbeteren van de geluidsomgeving in een kantoortuin zorgt voor minder afleiding en stress. Een moswand is hiervoor perfect door de sterke akoestische demping, wat zorgt voor minder galm en naklank in de ruimte. Zeker wanneer een collega aan het bellen is of andere collega’s hun weekend bespreken.

Waarom een moswand op kantoor?

Het vinden en onderhouden van de juiste planten op kantoor kan een hele klus zijn. Welke planten zijn geschikt, waar zet u ze neer en hoe verzorgt u ze?
Gelukkig hoeft u hier met een moswand op kantoor hier niet meer aan te denken. Mos heeft weinig licht en geen water nodig, waardoor het onderhoud erg eenvoudig is. Mos kan zelfs op een donkere plek op kantoor worden geplaatst waardoor een moswand voor ieder kantoor geschikt is. Daarnaast werkt een moswand brandvertragend. Een moswand op kantoor blijft het vrijwel stofvrij en altijd mooi. Alleen maar voordelen!

Voordelen van een moswand op kantoor

  • Moswanden zijn 100% natuurlijk

  • Mos is sfeervol en heeft een duurzame uitstraling

  • Mos werkt rustgevend

  • Mos heeft een hoge geluidsdemping en is dus ideaal voor op kantoor

  • Mos heeft een isolerende werking en werkt brandvertragend

  • Mos is van nature vuilafstotend en heeft geen onderhoud nodig

  • Mos heeft geen daglicht nodig en kan ook in de schaduw

De moswanden van System Flex

System Flex heeft eigen moswanden ontwikkeld met platmos. Ons platmos is een mossoort die luxe uitstraalt en daarmee elk interieur en kantoorinrichting verrijkt. Ook kunt u de moswand prachtig combineren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Het is 100% natuurlijk, heeft geen onderhoud en belichting nodig, neemt weinig plaats in beslag en is hypoallergeen. Er zijn genoeg gezonde en groene redenen om vandaag nog te kiezen voor een moswand op uw kantoor. Zo hebben we bij Gooimeer een deel van de inrichting mogen verzorgen waarbij we prachtige moswanden hebben geplaatst
Wilt u ook graag meer groen op kantoor maar geen onderhoud? We denken graag met u mee over de mogelijkheden.