Gooimeer

Gooimeer

Gooimeer 2,3 en 4 zijn drie identieke panden, te vinden in Naarden, die verhuurd worden als kantoorpanden. Alle drie panden zijn in beheer van Boatex. In 2020 zijn alle panden gerenoveerd in samenwerking met Jan des Bouvrie. System Flex kwam hier in het beeld om de systeemwanden en plafonds te leveren en monteren.  

Doordat er verschillende huurders in een pand zitten, heb je te maken met meerdere wensen. Het is een leuke uitdaging om alle verschillende wensen te realiseren onder de overkoepelende uitstraling die in alle panden terugkomt.

We zijn daarom ook trots op hoe alle panden zo mooi bij elkaar aansluiten.

Systeemwanden

Door dit hele pand zijn verschillende systeemwanden gebruikt, zo zijn de Flex Stud, Flex Industrial en Flex Light gebruikt. Deze wanden zijn goed met elkaar te combineren, doordat de Flex Industrial en Flex Light esthetisch gezien veel overeenkomsten hebben.

Plafonds

Ook hebben we hier veel plafonds mogen plaatsen. Bij alle entrees zijn metal stud plafonds gemaakt met een speciale koof met de verlichting erin verwerkt. Zo lijkt het alsof het plafond zweeft.   
Daarnaast zijn er op alle verdiepingen nog systeemplafonds van OWA geplaatst, er is hier gekozen voor de Sinfonia Premium doorzaktegel. Dit zorgt voor een strak afgewerkte uitstraling.

Inrichting

In een mooi en groot kantoorpand zoals Gooimeer, kan een speciale moswand natuurlijk niet ontbreken. In de hal is een wand bekleed met ons platmos rondom een schilderij. Dit brengt het schilderij helemaal tot leven en dat geeft een bijzonder effect.