Industriële kantoorinrichting

Het ontwerp en de inrichting van een kantoorruimte spelen een belangrijke rol bij het creëren van een fijne en productieve werkomgeving. Mist uw kantoor functionaliteit en sfeer, of wilt u een geheel nieuwe ruimte inrichten? Bij System Flex bent u aan het juiste adres voor de gehele inrichting van uw ruimte. Gaat het om een nieuwbouwpand op een industrieterrein of een sfeervol grachtenpand in de binnenstad? Wat voor ruimte en wat voor pand het ook betreft, onze medewerkers staan voor u klaar om oplossingen voor een industriële kantoorinrichting te bieden die geheel past bij uw wensen, smaak en budget. Met de keuze voor een industriële kantoorinrichting van System Flex kiest u voor een combinatie van functionaliteit en esthetiek in een modern jasje. Een perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een eigentijdse en stoere uitstraling.

Vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen?

Neem contact op

 

Flexibele en op maat gemaakte industriële kantoorinrichting van System Flex

Bent u op zoek naar een nieuwe inrichting voor uw kantoorpand of bedrijfsruimte? Bij System Flex staan wij voor u klaar gedurende het gehele proces. Van ontwerp en productie tot de realisatie van het geheel. Wij gaan voor uitdaging en passie en ontwerpen graag uw ideale ruimte met een industriële kantoorinrichting. U kunt bij ons terecht voor het volledige pakket, waaronder:

Systeemwanden
Plafondsystemen
• Inrichting

Met onze flexibele systeemwanden richt u eenvoudig uw kantoor in. Wanden zorgen voor functionele en fraaie ruimtes waarin u en uw werknemers ongestoord kunnen werken en overleggen. Kies bijvoorbeeld glazen wandpanelen voor een ruimtelijk geheel of juist een houten wand voor meer privacy. Met het unieke systeem van houten profielen in uiteenlopende kleuren zijn de mogelijkheden om een industriële kantoorinrichting te verwezenlijken eindeloos.

Een passend plafond voor iedere ruimte

Plafonds zijn bepalend voor een ruimte. Een passend plafond geeft uitstraling, sfeer en is zeer bepalend voor de akoestiek. Daarom zorgen wij bij System Flex niet alleen voor systeemwanden in uw industriële kantoorinrichting, maar leveren we ook graag bijpassende plafonds. Zo wordt er een kantoorruimte gecreëerd waarin ontspannen werken mogelijk is, en waar de aanwezige rust en sfeer bovendien een positieve invloed hebben op productiviteit en creativiteit.

Met het plaatsen van wanden en plafonds wordt een solide basis gelegd voor uw kantoor. Als finishing touch ondersteunen wij u graag bij de inrichting van het geheel. Een inspirerende omgeving zorgt voor een goede en gezonde sfeer. Met de juiste inrichting geeft u een visitekaartje af aan klanten en medewerkers.

Wilt u binnenkort ook uw ruimte (opnieuw) laten inrichten? Ga samen met ons de uitdaging aan en laat uw industriële kantoorinrichting verzorgen door de professionele medewerkers van System Flex. Wij staan voor u klaar, van ontwerp tot realisatie. Doordat wij het gehele proces - inclusief de productie - in eigen hand hebben, is het perfecte maatwerk voor u mogelijk.

Maak nu kennis met de mogelijkheden van System Flex

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van industriële kantoorinrichting? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, wij laten u graag kennismaken met de vele opties die wij bieden. Bel ons direct of stuur een mail voor het maken van een afspraak!