Industriële kantoorinrichting

U heeft een nieuw pand of u bent toe aan verandering en wilt een industriële kantoorinrichting? System Flex helpt u bij uw industriële kantoorinrichting. We ronden het project helemaal af, van plafond tot vloer, zodat u direct te werk kunt gaan in uw nieuwe kantoor. Als specialist in industriële kantoorinrichting ondersteunt System Flex bij het creëren van een werkomgeving die inspireert, motiveert en een verbluffende eerste indruk achterlaat. Een industriële kantoorinrichting zien we steeds vaker terug. Het is stoer, stijlvol en eigentijds. Buizen mogen gezien worden en donkere staalelementen spelen de hoofdrol. De kantoorinrichting is bepalend voor een fijne werkomgeving waar werknemers zich gezond, veilig en thuis voelen. Tegelijkertijd is het ook een vertaling van de visie en identiteit van uw organisatie, en daarmee meteen ook het 3D-visitekaartje bij ontmoetingen met klanten. Bij System Flex kijken we, samen met u, naar deze én andere aspecten van uw industriële kantoorinrichting. Denk hierbij aan vloeren, keukens, schilderwerk en meubilair. Ook de juiste indeling met bijvoorbeeld industriële glaswanden pakken we aan.


Bekijk onze plafondsystemen

System Solves slimme oplossingen voor uw kantoorinrichting

System Flex heeft een aparte tak die op maat gemaakte oplossingen voor uw interieur realiseert. Dit kan uiteenlopen van speciale wanden of plafonds tot slimme oplossingen voor uw inrichting. Binnen deze tak heeft System Flex zelf enkele handige oplossingen voor uw kantoorinrichting ontwikkeld namelijk de System Solves desk divider, System Solves light, System Solves industrial en moswanden. System Solves biedt stijlvolle oplossingen die volledig naar uw smaak kunnen worden gemaakt en bij uw industriële kantoorinrichting passen. Zo is het niet alleen functioneel, maar ook een echte aanvulling op de uitstraling uw interieur.

Uw kantoorinrichting van A tot Z geregeld

Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen! Of u nu een hotel opent in Rotterdam of een kantoor in Amsterdam; wij geven passend advies en leveren door heel Nederland. We adviseren u graag over het belang van de algehele ambiance, akoestiek en brandveiligheid in uw industriële kantoorinrichting. Van begin tot eind wordt u begeleid door onze specialisten, van het inmeten tot het plaatsen. Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Met als resultaat uw ideale industriële kantoorinrichting!

 

Neem contact op