Glazen scheidingswand

Heeft u een kantoorruimte die u opnieuw wilt inrichten? Of moet er voor uw nieuwbouwpand een inrichtingsplan worden gemaakt en uitgevoerd? Met een glazen scheidingswand heeft u zeer veel mogelijkheden om uw ruimte naar wens in te richten. Bij System Flex laten wij u graag kennismaken met de voordelen van een glazen scheidingswand om uw kantoor mee op te delen in diverse ruimtes. Wij helpen u met het creëren van comfortabele werkplekken voor uw personeel of met het realiseren van moderne vergaderplekken.

Een glazen tussenwand is niet alleen perfect om toe te passen op kantoor, maar ook in uw lunchroom of bij een receptiebalie is een scheidingswand van glas ideaal om uw ruimte naar wens in te delen. Met een glaswand op maat kunt u alle kanten op. Maak ook kennis met onze mooie producten en ontdek de mogelijkheden van een scheidingswand van glas.

Een grote, kale kantoorruimte kan kil en oncomfortabel aanvoelen. Kiest u voor glas als scheidingswand tussen verschillende ruimtes, dan profiteert u van diverse voordelen:

  • Licht en transparant
  • Ruimtelijk
  • Flexibel en geheel naar uw wens
  • Modern
  • Betaalbaar

Glazen tussenwanden op kantoor

Glazen scheidingswanden zijn het ideale middel om een ruimte mee in te delen. Wilt u een grote ruimte opnieuw inrichten? Met een glaswand op maat of met een glazen scheidingswand met deur is dit eenvoudig uit te voeren. Het indelen van een ruimte met lichte en transparante scheidingswanden bevordert het gevoel van comfort, geeft meer rust en biedt meer privacy. Is het juist een kleine ruimte die u aan wilt pakken? Ook dan is een glazen scheidingswand een uitstekende keuze. U zult versteld staan van het ruimtelijke effect dat een scheidingswand van glas aan uw ruimte geeft.

Met glaspanelen in verschillende afmetingen kunt u iedere ruimte geheel naar eigen voorkeur en wens indelen. Bovendien kunt u met verschillende kleuren profielen een uitstraling aan uw ruimte geven die precies past bij uw wensen. Voor een industriële look zijn bijvoorbeeld antracietkleurige - of zwarte profielen zeer geschikt. Mag het iets lichter en frisser zijn, dan raden wij u aan om voor een profiel met houtlook te kiezen. Welke uitstraling uw voorkeur ook heeft, met glazen scheidingswanden van System Flex maakt u in ieder geval een keuze die zowel modern als betaalbaar is.

Heeft u een uitdaging voor ons?

Klanten aan het woord

Boatex beheer

''De korte lijntjes binnen het bedrijf zorgen voor een snelle reactie en efficiënte aanpak.''

VVS group

''Top service, kwaliteit en boven alles perfecte communicatie.''

Caransa groep

''De medewerkers van System Flex denken met ons mee. Samen ontzorgen wij de klant!''

Glazen scheidingswanden op maat

Wilt u weten wat een scheidingswand van glas voor uw kantoor kan doen? Of bent u benieuwd of een glazen wand met deur in uw ruimte kan worden geplaatst? Bij System Flex laten wij u graag alle mogelijkheden van een glazen tussenwand zien en ervaren. Wilt u een ontwerp op maat laten maken of eerst een oriënterend gesprek om te bespreken wat er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen!

Veel gestelde vragen

Een systeemwand is een wand die men kan demonteren en op een andere plaats kan hermonteren. Deze wand is snel te monteren, gelijk afgewerkt, duurzaam, goede geluidsisolatie, cradle to cradle ( C2C) gecertificeerd, licht in gewicht. Indien men een systeemwand demonteert en niet meer gebruikt, kan deze gerecycled (99,9%)worden of een herbestemming krijgen op een andere locatie.

Een dichte systeemwand begint bij € 80,00 per m² tot € 130,00 per m². Een glaswand begint bij € 180,00 per m² (meest verkochte type in Nederland) tot € 450,00 per m². De deuren komen daar apart nog bij. M² wordt niet over de deuren heen gerekend.

Een glaswand begint bij 26mm, dan 30mm en anders 100mm.

Dichte wanden zijn meestal 100mm dik. Dit heeft als voordeel dat er makkelijk technische installaties in deze wanden verwerkt kunnen worden.

Glazen wanden beginnen bij € 180,00 per m².

Met de akoestische scheidingswanden en plafondeilanden van System Flex verminder je een hinderlijke galm, worden geluidsniveaus comfortabel en wordt geluidsoverdracht tussen werkplekken gereduceerd. Storende geluiden van telefonerende collega’s worden gedempt en het concentratieniveau verhoogd. Zo creëer je in iedere omgeving een fijne werkplek.

Het glas is speciaal gelaagd en wordt voorzien van geluidswerende folie. De folie is doorzichtig en licht doorlatend. De folie weerkaatst de trillingen die door het geluid worden veroorzaakt. Dit geldt niet alleen voor geluiden van binnenuit maar ook vanuit de buitenwereld.

Iedere onderneming die in Nederland inkomsten- of vennootschapsbelasting betaalt, kan in principe gebruikmaken van de MIA/VAMIL. Een ondernemer komt in aanmerking voor de MIA/VAMIL als de investering voldoet aan de volgende vijf voorwaarden:

  • Het bedrijfsmiddel staat op de milieulijst;
  • Het bedrijfsmiddel is niet eerder gebruikt;
  • De investering moet betrekking hebben op aanschaf- en voortbrengingskosten van het bedrijfsmiddel;
  • Voor de MIA moet het bedrag aan milieu-investeringen minimaal € 2.500 per bedrijfsmiddel zijn;
  • Voor hetzelfde bedrijfsmiddel kan geen energie-investeringsaftrek én milieu-investeringsaftrek tegelijk worden verkregen.