Glazen scheidingswand

Heeft u een kantoorruimte die u opnieuw wilt inrichten? Of moet er voor uw nieuwbouwpand een inrichtingsplan worden gemaakt en uitgevoerd? Met een glazen scheidingswand heeft u zeer veel mogelijkheden om uw ruimte naar wens in te richten. Bij System Flex laten wij u graag kennismaken met de voordelen van een glazen scheidingswand om uw kantoor mee op te delen in diverse ruimtes. Wij helpen u met het creëren van comfortabele werkplekken voor uw personeel of met het realiseren van moderne vergaderplekken.

Vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen?

Neem contact op


Een glazen tussenwand is niet alleen perfect om toe te passen op kantoor, maar ook in uw lunchroom of bij een receptiebalie is een scheidingswand van glas ideaal om uw ruimte naar wens in te delen. Met een glaswand op maat kunt u alle kanten op. Maak ook kennis met onze mooie producten en ontdek de mogelijkheden van een scheidingswand van glas.

Glazen tussenwanden op kantoor

Een grote, kale kantoorruimte kan kil en oncomfortabel aanvoelen. Kiest u voor glas als scheidingswand tussen verschillende ruimtes, dan profiteert u van diverse voordelen:

  • Licht en transparant
  • Ruimtelijk
  • Flexibel en geheel naar uw wens
  • Modern
  • Betaalbaar

Glazen scheidingswanden zijn het ideale middel om een ruimte mee in te delen. Wilt u een grote ruimte opnieuw inrichten? Met een glaswand op maat of met een glazen scheidingswand met deur is dit eenvoudig uit te voeren. Het indelen van een ruimte met lichte en transparante scheidingswanden bevordert het gevoel van comfort, geeft meer rust en biedt meer privacy. Is het juist een kleine ruimte die u aan wilt pakken? Ook dan is een glazen scheidingswand een uitstekende keuze. U zult versteld staan van het ruimtelijke effect dat een scheidingswand van glas aan uw ruimte geeft.

Met glaspanelen in verschillende afmetingen kunt u iedere ruimte geheel naar eigen voorkeur en wens indelen. Bovendien kunt u met verschillende kleuren profielen een uitstraling aan uw ruimte geven die precies past bij uw wensen. Voor een industriële look zijn bijvoorbeeld antracietkleurige - of zwarte profielen zeer geschikt. Mag het iets lichter en frisser zijn, dan raden wij u aan om voor een profiel met houtlook te kiezen. Welke uitstraling uw voorkeur ook heeft, met glazen scheidingswanden van System Flex maakt u in ieder geval een keuze die zowel modern als betaalbaar is.


Glazen scheidingswand op maat

Wilt u weten wat een scheidingswand van glas voor uw kantoor kan doen? Of bent u benieuwd of een glazen wand met deur in uw ruimte kan worden geplaatst? Bij System Flex laten wij u graag alle mogelijkheden van een glazen tussenwand zien en ervaren. Wilt u een ontwerp op maat laten maken of eerst een oriënterend gesprek om te bespreken wat er allemaal mogelijk is? Neem contact met ons op door te bellen of een e-mail te sturen!