System Soves

System Solves is de tak die op maat gemaakte oplossingen voor uw interieur realiseert. Met System Solves kunnen wij middels oplossingen die speciaal voor uw probleem ontworpen zijn uw probleem verhelpen. Dit kan uiteen lopen van speciale wanden of plafonds tot slimme oplossingen voor uw inrichting.

Een schitterend voorbeeld van System Solves in realiteit is het project bij Fletcher hotel, lees hier meer over de op maat gemaakte oplossingen die System Solves voor dit project heeft gerealiseerd.

Naast op maat gemaakte oplossingen die we speciaal voor u bedenken, hebben we een aantal standaard producten onder de System Solves tak. Deze zijn ontwikkeld om de anderhalvemetersamenleving realiseerbaar te maken op kantoor. Bekijk hieronder de drie standaard oplossingen die we bieden.

System Solves TABLETOP

De oplossing voor het kantoor in de 1,5 meter samenleving. Pas uw kantoor eenvoudig aan met de System Solves TABLETOP. Functionaliteit zonder in te leveren op stijl.

System Solves LIGHT

De oplossing voor het kantoor in de 1,5 meter samenleving. Verdeel uw kantoor eenvoudig met de System Solves LIGHT. Functionaliteit zonder in te leveren op stijl.

System Solves INDUSTRIAL

De oplossing voor het kantoor in de 1,5 meter samenleving. Verdeel uw kantoor eenvoudig met de System Solves Industrial. Functionaliteit zonder in te leveren op stijl.