Bouw Beleving: Digital Survival Company - De definitie van het thuisgevoel

Bouw Beleving: Digital Survival Company - De definitie van het thuisgevoel

Welkom bij 'Bouw Beleving', de column waarin we met woorden de bouw, architectuur en interieur van een gebouw tot leven brengen. We gaan op een visuele reis door een gebouw en introduceren je aan zijn unieke kenmerken die het maken tot wat het is - van klassieke paleizen tot moderne wolkenkrabbers. We ontdekken wat deze gebouwen zo speciaal maakt. Ga met ons mee op deze fascinerende reis door de wereld van architectuur en design.

Laten we eens kijken naar Digital Survival Company uit Nieuwegein! Dit bedrijf is als een superheld die andere bedrijven helpt te overleven in deze digitale wereld. Ze bieden cloud- en data-gedreven oplossingen aan, waardoor andere bedrijven niet verloren gaan in de digitale jungle. Maar hoewel de medewerkers van Digital Survival Company graag met hun hoofd in de wolken zitten, houdt het kantoor hen met beide benen op de grond. Het interieur brengt je namelijk naar een plek waar enen en nullen niet tellen. En hoewel het misschien een cliché klinkt, heeft Digital Survival Company het toch voor elkaar gekregen om het 'thuisgevoel' naar kantoor te brengen. Op de 'over ons' pagina van Digital Survival Company staat het dan ook mooi verwoord: "Voel je thuis in ons fijne kantoor". En dat is precies wat je voelt zodra je hun kantoor binnenstapt.

Laten we eens een kijkje nemen in de wachtruimte. Het lijkt net alsof je binnenstapt in een woonkamer, maar dan zonder de rondslingerende sokken en half opgegeten pizza's op de salontafel. De blauwe velvet bank is zo zacht en comfortabel dat je bijna vergeet waarvoor je eigenlijk gekomen bent. Roos Reedijk zou hier zeker weten een vreugdedansje doen en de kussens knuffelen alsof het haar eigen kinderen zijn. De zonnestralen die door de ramen schijnen, geven de hoogpolige tapijten en het visgraatvloertje een warme gloed. En als kers op de taart hangen er twee rieten hangstoelen waar je heerlijk in kunt relaxen. Dus leun achterover, ontspan en geniet van de wachtruimte-ervaring!

 

We gaan van de bank naar de koelkast, want ook in deze keuken voel je je thuis, als je tenminste een keukenprins(es) bent. Het gezellige gevoel wordt versterkt door het daglicht wat naar binnen op de glimmende mozaïektegels valt. Het eiland in het midden van de keuken doet dienst als bar, waar je met een drankje in de hand de vrijdagmiddagborrel kunt inluiden. De kantoren zijn gevestigd in dezelfde ruimte als de keuken, dus er is altijd wat gaande. Maar maak je geen zorgen, er is een slimme oplossing bedacht: geluiddempende glazen mini-appartementen die dienen als kantoorruimtes. De kantine fungeert als een soort doorgang tussen deze appartementen, zodat je altijd in het hart van de actie bent.

 

Laten we ons even inbeelden dat we ons in het hol van de leeuw bevinden: de kamer van een typische 14-jarige jongen. Het is een plek waar chaos en creativiteit hand in hand gaan. Het is een ruimte waar je een onstuimige energie voelt en waar je wordt ondergedompeld in een wereld van games en sport. Ook een gameroom mag dus niet ontbreken in het kantoor van Digital Survival Company, waar de medewerkers zich kunnen zetelen in de troon van een gamecomputer, een potje kunnen tafelvoetballen en darten. Want, why not?

 

Wist je dat Digital Survival Company de perfecte plek is om te socializen? Naast de fantastische woonkamer, keuken en gameroom, bevinden er zich ook kleine ontmoetingsplekken door het hele pand. Als je een klant wilt ontvangen, hoef je dus niet ver te zoeken naar een gezellig tafeltje en stoelen!

Maar dat is niet alles. De kantoorplanten zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze zorgen ook voor een vriendelijke sfeer. En laten we een échte Van Gogh niet vergeten. Hij is misschien niet zo spraakzaam, maar hij zorgt wel voor een kunstzinnige touch in de ruimte. Dus kom je bij Digital Survival Company, vergeet niet om hallo te zeggen tegen de groene vrienden en de beroemde schilder!

System Flex

Op dit kantoor zijn verschillende systeemwanden van System Flex te vinden en daarnaast is ook het plafond gemonteerd. Eerder is er al gewerkt op de eerste verdieping. Later is de tweede verdieping erbij gekomen. Uiteraard moest dit goed bij elkaar aansluiten. Toch is er deels gekozen voor andere materialen. Met verschillende soorten wensen moet je uiteindelijk toch een geheel creëren en dat is in dit geval goed gelukt.

Contact

Meer weten over onze circulaire wand – en plafondsystemen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd