De top 5 inspirerende kantoren in Nederland

De top 5 inspirerende kantoren in Nederland

Wat maakt een kantoor inspirerend, uitdagend en mooi? Hoe zorg je dat het interieur van het bedrijf de productie én het geluk van je personeel verhoogd? Is het de knalroze pingpongtafel of de zonovergoten kantoortuin die jouw werknemers naar het kantoor lokt? En hoe maak je van je bedrijf een visitekaartje voor sollicitanten? Er zijn een aantal bedrijven die zeker weten hoe het moet. In deze top 5 vind je kantoren die uitblinken in unieke ontwerpen en stijlen met uitzonderlijke gadgets en creatieve uitspattingen.

HNK Utrecht Centraal - Utrecht

Het HNK Utrecht Centraal is een kantoor dat bekend staat om zijn moderne en levendige interieur. Het is een flexibele werkruimte waar mensen kunnen werken, vergaderen en netwerken. Het interieur is kleurrijk en inspirerend, met veel planten en levendige kunstwerken. Het heeft ook een aantal gezellige zithoeken waar mensen kunnen ontspannen en bijpraten.

Spaces - Amsterdam

Spaces is een kantoor dat zich richt op creatieve professionals en start-ups. Het interieur is dan ook zeer creatief en inspirerend. Het heeft een aantal opvallende designelementen waardoor het lijkt alsof je door een klassieke bibliotheek loopt. Het heeft ook een aantal gezellige zithoeken en vergaderzalen die zijn ontworpen om creativiteit te stimuleren.

Google – Amsterdam

Het kantoor van Google Amsterdam is een waar kunstwerk. De ruimte is gevuld met kleurrijke meubels en decoraties die allemaal een link hebben naar Nederland. Zo hebben we een oerhollands gezellige caravan met bijpassende kolenbarbecue. Overal waar je kijkt, zie je planten en bloemen die de ruimte opfleuren en zorgen voor een frisse, levendige sfeer. De open werkruimtes zijn voorzien van moderne en comfortabele meubels. De vergaderruimtes zijn ruim en voorzien van de nieuwste technologie, waardoor het gemakkelijk is om samen te werken en te communiceren.

‘’Alle secundaire ruimtes zijn aan de kern geklit. Zo heb je, als je op de verdiepingen rondloopt, een 360 graden vrij uitzicht over de stad Amsterdam.” Aldus van der Poll.

Joolz – Amsterdam

Het kantoorinterieur van Joolz in Amsterdam is een échte prikkeling van de zintuigen. Het is alsof je een botanische tuin binnenstapt, waar de muren bedekt zijn met levend groen en de lucht gevuld is met de frisse geur van bloemen en planten. Het kantoor is ontworpen met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren die de natuurlijke schoonheid van de omgeving weerspiegelen. De ruimte is doordrongen van een rustgevende sfeer, die je uitnodigt om te ontspannen en te creëren. Het is een plek waar ideeën tot bloei komen en waar de geest tot rust komt. Het is een inspirerende omgeving die je laat voelen alsof je op een plek bent waar je echt thuishoort.

Coolblue – Rotterdam

Het kantoorinterieur van Coolblue in Rotterdam is als een visueel feestje. Het strakke modernisme van het gebouw wordt moeiteloos gecombineerd met speelse, kleurrijke accenten en het iconische blauw. De kantoorruimtes hebben allemaal een thema en zijn zo ingericht dat elk item in die ruimte overeen komt met het desbetreffende thema. Zo heb je een pokémonruimte, kattenruimte met een krabpaal tafel, café ruimte enzovoort. De gemeenschappelijke ruimtes zijn al even indrukwekkend, met een grote lounge en een keuken die uitnodigen tot gezellig samenzijn en brainstormen. Oog voor detail is duidelijk terug te vinden in de zorgvuldig gekozen designelementen, die van het Coolblue-kantoor een inspirerende werkplek maken waar creativiteit en productiviteit elkaar ontmoeten.

System Flex

Een inspirerende ruimte begint met wanden. Meer weten over onze circulaire wand – en plafondsystemen? Neem vrijblijvend contact met ons op.