Kom 8 en 9 november naar de Afbouw Vakdagen in Gorinchem

Kom 8 en 9 november naar de Afbouw Vakdagen in Gorinchem

Woensdag 8 en donderdag 9 november organiseert Easyfairs in samenwerking met NOA de Afbouw vakdagen in de evenementenhal in Gorinchem. Voor trotse vakmensen die meters willen maken!

Waarom een beurs?

De Afbouwsector komt in de komende jaren voor verschillende grote uitdagingen te staan. Denk hierbij aan kwaliteitsverbetering, ketenintegratie, verduurzaming en digitalisering. Maar ook op het gebied van recruitment zal de afbouwsector moeten aanpoten. Deze beurs is de uitgelezen kans om nieuwe producten en materialen te introduceren en om te netwerken. De exposanten en bezoekers kunnen tijdens deze twee dagen nieuwe contacten leggen en bestaande relaties verstevigen. Het is natuurlijk ook belangrijk dat exposanten nieuwe leads overhouden aan hun deelname.

Wie ga je vinden op de beurs?

Op de Afbouw Vakdagen vind je leveranciers, producenten, distributeurs en groothandels met oplossingen voor de afbouwbranche binnen de volgende segmenten: vloeren & terrazzo, natuursteen, tegelzetten, stukadoren, plafond- en wandmontage, bevestigingsmaterialen, glas- en kozijnen, gereedschappen, diensten & ICT en schilders.

Smart badge

Ga je de Afbouw Vakdagen bezoeken dan krijg je bij binnenkomst een badge met daarin een speciale chip verwerkt. Deze ‘Smart Badge’ kun je tijdens de beurs gebruiken om informatie te verzamelen. Kom je een interessante exposant tegen, dan kun je daar de badge scannen. De volgende ochtend krijg je een overzicht van de exposanten die je gescand hebt. Super handig!

Praktische informatie

De aftrap van de Afbouw Vakdagen zal plaatsvinden op 8 november om 13.00 uur in de evenementenhal in Gorinchem. De beurs sluit om 21.00 uur en gaat de volgende dag weer door van 13.00 uur tot 21.00 uur.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op https://www.afbouwvakdagen.nl/. Geïnteresseerd in deelname? Neem hiervoor contact op met accountmanager Ali Dikici van Easyfairs, via  ali.dikici@easyfairs.com of bel 06 - 25 22 07 69.

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd