System Flex komt met een unieke wanden- en deuren configurator op de markt

System Flex komt met een unieke wanden- en deuren configurator op de markt

Creëer vanaf nu zelf ruimtes om van te genieten

Met trots introduceert System Flex de configurator. Met deze online tool kunt u eenvoudig en snel uw eigen ruimtes creëren door wanden en deuren samen te stellen. Hiermee is System Flex de eerste in de branche die klanten op deze manier ondersteunt in hun aankoopproces.

De configurator biedt talloze opties voor wanden en deuren, zodat u zelf uw eigen unieke ruimte kunt ontwerpen. Of u nu op zoek bent naar een open concept of juist meerdere gescheiden ruimtes wilt, de configurator biedt de flexibiliteit om aan al uw behoeften te voldoen.

De configurator heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee u snel en gemakkelijk uw ontwerp kunt aanpassen en visualiseren. Zo zorgt u ervoor dat uw ruimte precies wordt zoals u het voor ogen had. Door middel van duidelijke instructievideo’s helpt System Flex u door het proces heen, waardoor de configurator voor iedereen toegankelijk is.

Zodra de ruimte is gecreëerd, ontvangt u direct een overzicht van de kosten per product. Vervolgens kunt u deze producten bestellen via onze webshop. U heeft ook de optie om het project zelf te monteren of dit te laten doen door onze vakmensen.

Wij geloven dat de configurator u zal helpen om uw droomruimte te creëren en wij zijn trots om deze innovatieve tool aan te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer informatie wilt ontvangen.

Ga meteen aan de slag!

 

System Flex

Meer weten over onze circulaire wand – en plafondsystemen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op.