Wand- en plafondmonteurs - dit zijn de meest kansrijke beroepen!

Wand- en plafondmonteurs - dit zijn de meest kansrijke beroepen!

De arbeidsmarkt blijft in beweging en daarom komt UWV elk jaar met een overzicht van de meest kansrijke beroepen. Niet alleen voordelig voor werkgevers, zodat zij hun beroep kunnen promoten maar ook voor jongeren die nog niet zo goed weten wat voor opleiding zij willen gaan volgen. Met dit mooie overzicht krijgen ze in ieder geval een beeld van de beroepen waar een grote vraag naar werknemers is en waar zij dus sowieso na hun studie aan de slag kunnen.

Wat is een kansrijk beroep?

Een kansrijk beroep is een beroep dat voldoende tot goede baankansen biedt. Zeker in tijden van inflatie, hoge energieprijzen en corona-uitbraken is het goed om te weten waar je zekerheid hebt op een baan.

Jobs in de afbouw

Het is al lang geen geheim meer dat jobs in de (af)bouw schreeuwen om goede krachten. Daarnaast worden praktijkgerichte beroepen steeds belangrijker. Deze mensen zijn onmisbaar! Denk bijvoorbeeld aan timmerlieden, dakdekkers, schilders en glaszetters. Ook wand- en plafondmonteurs staat op het lijstje van kansrijke beroepen.

Kansrijke kantoorbanen

Ook op kantoor vind je kansrijke beroepen in de afbouw. Denk hierbij aan tekenaars, BIM modelleurs, werkvoorbereiders, calculators en projectcoördinatoren.

Jouw werkgeluk begint hier

Op zoek naar een kansrijke job? Ga aan de slag als projectcoördinator, tekenaar, BIM modelleur, wand- en plafond monteur bij System Flex. Bekijk hier de vacatures. Staat jouw vacature er niet bij? Schroom niet om een open sollicitatie te sturen, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

 

Heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op.