Bedrijfsomschrijving

Kun jij een bouwkundige tekening lezen en zou je er zelf een willen maken? Verander van loopbaan en gebruik jouw technische kennis als beginnend bouwkundig tekenaar in de afbouw

Ga als aanstormend talent aan de slag bij een bedrijf waar innoveren en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Samenwerken en plezier gaan hier hand in hand met elkaar. 


Heb je nog niet zoveel ervaring? Geen probleem! Wij zijn vooral op zoek naar een gemotiveerde nieuwe collega. Ervaring krijg je hier door te doen! 

Over de functie

Als beginnend bouwkundig tekenaar start jij jouw dag met een goede kop koffie en een warm onthaal door je collega’s. Nadat het weekend is besproken, open je de mailbox en beantwoord je vragen betreft lopende projecten. 


Na akkoord op een offerte bespreek je de details met de degene die heeft ingemeten en ga je aan de slag met tekenen. Hierbij maak je gebruik van onze eigen programma’s.

Je maakt de tekening compleet met alle bijbehorende details en stel je eventuele productietekeningen op. Hierbij overleg je met de betreffende werkvoorbereider. 

SOLLICITEER DIRECT

Wat je meeneemt

- Je hebt een MBO opleiding afgerond;

- Je hebt ruimtelijk inzicht;

- Je bent goed met getallen en de computer;

- Je hebt affiniteit met de bouw;

- Je bent gedreven, secuur en organisatorisch sterk;

Waar je op kunt rekenen

Vakantiegeld;

Een goede pensioenregeling;

Reiskostenvergoeding;

Gratis fitness faciliteit;

Overwerk toeslag / tijd voor tijd;

Doorgroeimogelijkheden;

Gezellige personeelsuitjes;

Soort dienstverband
Fulltime o.b.v. 38 uur