Belcel voor kantoor

Wie dacht dat de telefooncel tot de vorige eeuw behoorde, heeft het goed mis. De telefooncel of ook wel belcel genoemd, is helemaal terug van weggeweest en krijgt een nieuw jasje! Je vindt hem dit keer niet op straat maar in kantoor. Ontdek hier de voordelen en hoe je zo’n belcel op kantoor creëert.

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt; je moet een telefoontje plegen maar je wilt niet dat jouw collega’s het hele telefoongesprek kunnen volgen. Waar ga je naartoe? Om nu een grote vergaderruimte bezet te houden is onnodig en als het buiten regent kom je al snel op de gang te staan waar iedereen op en neer loopt.Jij bent op zoek naar een geluidsdichte belcel.

Je kan de belcel eigenlijk vergelijken met een akoestische vergaderruimte maar dan een stuk kleiner. Door de akoestische wanden is het lekker stil en kun je ongestoord je telefoontje plegen of een videocall houden. Ook als je even in stilte wilt werken is dit een ideale plek om je te settelen.

Door gebruik te maken van glaswanden, voelt de ruimte niet klein aan en kun je gewoon naar buiten kijken. Maak van de belcel de meest begeerde werkplek van het bedrijf.

Op maat gemaakte belcel met System Solves

System Flex heeft een aparte tak die op maat gemaakte oplossingen voor uw interieur realiseert. Dit kan uiteen lopen van speciale wanden of plafonds tot slimme oplossingen voor uw inrichting. Binnen deze tak heeft System Flex zelf ook enkele oplossingen voor uw kantoorinrichting ontwikkeld: System Solves desk divider, System Solves light, System Solves industrial en moswanden en dus ook belcellen op maat. De System Solves ontwikkelingen bieden een stijlvolle oplossing die volledig naar uw smaak gemaakt kan worden. Zo is het niet alleen functioneel, maar ook een echte aanvulling op de uitstraling uw interieur.

Van A tot Z geregeld

Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen! Of u nu een hotel opent in Rotterdam of een kantoor in Amsterdam; wij geven advies op maat en leveren door heel Nederland. Wij adviseren u graag over het belang van de algehele ambiance, akoestiek en brandveiligheid in uw kantoorinrichting. Van begin tot eind wordt u begeleid door onze specialisten, van het inmeten tot het plaatsen. Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Met als resultaat uw ideale kantoorinrichting!