Duurzame wanden

Duurzaamheid is een begrip waar we de laatste jaren niet meer omheen kunnen. Het is een onderwerp waar, terecht, veel aandacht aan wordt besteed. Ook in de zakelijke wereld is duurzaamheid een belangrijk punt. Bij System Flex dragen we graag ons steentje bij aan een betere planeet en we doen dit onder andere in de vorm van het produceren en leveren van een duurzame kantoorinrichting. Bent u benieuwd op welke manier wij u kunnen helpen bij het inrichten van uw bedrijfsruimte met behulp van duurzame wandbekleding? We vertellen u er graag alles over.

Vrijblijvend een oriënterend gesprek aanvragen?

Neem contact op


Duurzame binnenwanden voor iedere bedrijfs- of kantoorruimte

Wilt u uw vergaderruimte of directiekamer voorzien van een duurzame kantoorinrichting? Met de verschillende soorten duurzame binnenwanden van System Flex is iedere ruimte op een duurzame en tevens flexibele en sfeervolle manier in te richten. Onze wanden kunnen eenvoudig worden verplaatst en kunnen op deze manier aan veranderende behoeften voldoen, zonder dat er direct nieuwe materialen nodig zijn.

De voordelen van duurzame wandbekleding

Duurzame wandbekleding biedt meerdere voordelen:

  • Energiezuinig
  • Lange levensduur
  • Duurzaam
  • Esthetisch aantrekkelijk

Een duurzame wand heeft vaak een isolerende werking voor een ruimte. U verbruikt hierdoor minder energie en bespaart hiermee niet alleen het milieu maar ook uw portemonnee. Daarnaast zorgt de lange levensduur van duurzame muren ervoor dat u minder snel een nieuwe inrichting hoeft aan te schaffen, waardoor minder afval ontstaat. Gebruikte scheidingswanden geeft u eenvoudig een nieuw leven bij het herinrichten van uw ruimte.

System Flex levert duurzame wandbekleding in uiteenlopende moderne stijlen en afwerkingen. Hierdoor kunt u uw kantoor geheel naar eigen smaak inrichten en tevens meewerken aan duurzaamheid.

Kies System Flex voor uw duurzame kantoorinrichting

Is uw kantoor- of bedrijfsruimte toe aan een nieuwe inrichting en wilt u ook een duurzamere werkomgeving realiseren? Bij System Flex bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van een duurzame inrichting van kantoren, vergaderzalen, horecagelegenheden en overige bedrijfsomgevingen.

Laat u informeren en positief verrassen over de flexibele en duurzame binnenwanden, onze plafondpanelen en al het overige dat komt kijken bij het duurzaam inrichten van uw pand. Onze producten worden vervaardigd van duurzame materialen en zijn eenvoudig te hergebruiken. Dit heeft niet alleen een milieubesparend effect, het werkt ook door in uw financiën. System Flex levert maatwerk voor iedere klant en wij verkopen niet snel nee.

Hierdoor ontstaat er een grote vrijheid in het ontwerpen van uitstraling en sfeer. Wij realiseren graag een speciaal op maat gemaakt ontwerp dat past bij uw wensen en voorkeuren. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die System Flex u kan bieden op het gebied van duurzame kantoorinrichting? Onze deskundige medewerkers bespreken het graag met u. Belt of mailt u ons om een afspraak te maken? Wij horen graag van u!