Houten systeemplafond

Het aanbrengen van het juiste plafond in een ruimte is belangrijk. Daar zijn diverse redenen voor te noemen. Niet alleen is een plafond sfeerbepalend, maar ook voor de uitstraling en niet te vergeten de akoestiek is het kiezen voor een passend plafond van belang. Een houten plafondsysteem straalt een warme sfeer uit. Daarnaast wordt het geluid in een ruimte met een houten systeemplafond beter verdeeld, wat de rust ten goede komt. Wilt u een grote of kleine ruimte (opnieuw) inrichten? Dan kunt u voor het complete pakket bij ons terecht, van systeemwanden tot een houten plafondsysteem.


Bekijk onze plafondsystemen

Let hierop bij de keuze van een houten systeemplafond

Bij het kiezen voor een geschikt plafond voor uw ruimte dient u rekening te houden met het volgende:

  • Omvang van de ruimte
  • Waar wordt de ruimte voor gebruikt?
  • Welke uitstraling van het plafond is gewenst?

Is de ruimte die opnieuw ingedeeld en aangekleed moet worden van grote omvang? Dan is het dempen van geluid een van de belangrijkste eigenschappen die een houten systeemplafond u biedt. Zeker wanneer er meerdere personen aanwezig zijn in de ruimte, is een rustige omgeving zeer belangrijk om ongestoord en ontspannen te kunnen werken. Maar ook bijvoorbeeld in een restaurant wilt u tijdens een diner in alle rust met uw gezelschap kunnen praten.

Daarnaast is de uitstraling van het plafond een wezenlijk punt om over na te denken. Wordt de ruimte voornamelijk als kantoor gebruikt, of dient deze te worden ingericht als geschikte plek voor vergaderingen? De opties die wij u bieden zijn zeer uitgebreid. In overleg met u gaan we op zoek naar het meest geschikte plafond voor uw ruimte. Door de verschillende mogelijkheden die ons bedrijf kan bieden is er altijd een geschikt systeem beschikbaar. Samen bekijken we de doelen van de ruimte en de eisen die worden gesteld aan de bekleding van het plafond. Daarbij houden we rekening met uw wensen en ideeën. Doordat wij met verschillende leveranciers samenwerken is er altijd een passend houten plafondsysteem voor uw ruimte beschikbaar.


Neem contact op

Afspraak maken voor een houten systeemplafond

Wilt u een nieuwe ruimte inrichten of is uw ruimte aan een opknapbeurt toe? Graag gaan wij vrijblijvend met u in gesprek om de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden te bespreken. Naast het leveren van fraaie en functionele plafonds kunt u bij ons ook terecht voor een ruime keuze in diverse systeemwanden. Heeft u daarnaast hulp nodig bij de inrichting van het geheel? Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar om te helpen. Uw wensen zijn onze inspiratie. Wij gaan graag de uitdaging aan om samen met u uw droomruimte te ontwerpen en te realiseren.