Naadloos systeemplafond

Wilt u een nieuwe ruimte inrichten, of een bestaande ruimte van top tot teen moderniseren? Dan is een afwerking met plafondpanelen die naadloos op elkaar aansluiten onmisbaar. Plafonds zijn een belangrijk onderdeel van een ruimte. Een naadloos systeemplafond zorgt niet alleen voor een de gewenste uitstraling, maar ook de sfeer in een ruimte wordt grotendeels bepaald door het plafond.
Bij System Flex bent u aan het juiste adres voor de inrichting van uw gehele ruimte. Wij richten uw ruimte geheel naar uw wens in. Wij leveren daarbij niet alleen plafondpanelen die naadloos aansluiten, maar ook voor systeemwanden kunt u bij ons terecht.


Bekijk onze plafondsystemen

Een naadloos akoestisch plafond voor iedere ruimte

Voor iedere ruimte die u wilt inrichten is een passend plafond verkrijgbaar. In overleg met u kijken we naar uw wensen en de mogelijkheden. Bij het maken van de uiteindelijke keuze dient u onder andere rekening te houden met de volgende punten:

  • Hoe groot is de ruimte die moet worden ingericht
  • Welk doel heeft u met de ruimte voor ogen
  • Welke uitstraling is gewenst

Bij het inrichten van een ruimte neemt de akoestiek een belangrijke plaats in. Werken, vergaderen of dineren in een ruimte waar alle geluiden door elkaar heen galmen is zeker niet fijn. Dit is een van de punten waarom het aanbrengen van plafondpanelen die naadloos aansluiten belangrijk is. Zijn er meerdere personen aanwezig in de ruimte aanwezig? Dan is het noodzakelijk dat u ongestoord en rustig kunt werken en overleggen.

Samen met u gaan we in overleg over doel van de ruimte en de uitstraling die u wenst. De opties die System Flex u biedt zijn zeer uitgebreid. Wilt u uw werknemers een moderne en industriële werkomgeving bieden? Of dineren uw gasten straks in een luxe ruimte met een ontspannen Scandinavische uitstraling? Doordat wij samenwerken met diverse vaste leveranciers kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen. Wij nemen de tijd om de gehele inrichting op de gewenste manier te ontwerpen en te realiseren. Bij ons kiest u voor een eerlijk advies en een gedegen kwaliteit. Dit betreft zowel de systeemwanden, de plafondpanelen die naadloos aansluiten als alle bijkomende zaken. Kortom: voor de gehele inrichting van uw ruimte moet u bij System Flex zijn.


Neem contact op

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek

Wilt u weten wat een nieuwe inrichting met plafondpanelen die naadloos aansluiten voor uw ruimte kan betekenen? Maak een afspraak met een van onze medewerkers voor een vrijblijvend gesprek. Wij laten u graag kennismaken met ons bedrijf dat in 1997 werd opgericht als familiebedrijf. Graag gaan wij met onze deskundigheid voor u aan de slag om de ruimte die u wenst te realiseren. Wij houden van uitdagingen en verzorgen het gehele traject voor u. Laat u verrassen en bel of mail nu voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.