Scheidingswand Kantoor

Wilt u meer privacy op uw kantoor creëren, maar zit u niet te wachten op een grote verbouwing? De scheidingswanden van System Flex zijn de oplossing! Met een scheidingswand op kantoor kunt u eenvoudig werkplekken van elkaar scheiden of juist aparte ruimtes realiseren. Niet alleen zorgen scheidingswanden voor privacy, ze verbeteren tegelijkertijd de akoestiek op kantoor. Zo worden storende geluiden gedempt en kan iedereen zich beter concentreren.


Bekijk onze systeemwanden

Kies de juiste scheidingswand voor uw kantoor

Door het enorme aanbod aan scheidingswanden is ook de perfecte scheidingswand voor uw kantoor te vinden. Ze passen bijvoorbeeld uitstekend in een modern, industrieel of klassiek ingerichte kantoren. Zo ook de akoestische scheidingswanden, die geluidsoverlast wegnemen en de privacy op de werkplekken verhogen. Wilt u extra werkruimte creëren en tevens veel daglicht behouden? Kies dan voor een glazen kantoorwand op maat.

Glazen kantoorwanden in alle soorten

Glazen scheidingswanden zorgen voor een ruimtelijk gevoel en hebben een lichte en transparante uitstraling. Zowel kleine als grotere ruimtes kunnen hiermee eenvoudig opgedeeld worden in meerdere ruimtes terwijl de bestaande ruimte niet veranderd. Ze behouden de openheid van uw kantoor en bieden de mogelijkheid om rustig te kunnen werken of overleggen. De glazen kantoorwanden zijn er in verschillende uitvoeringen; met enkel of dubbel glas, met geluidsdempende folie of doorzichtig. Ook uw eigen logo of ander design op het glas is mogelijk. Voor een industriële uitstraling kunt u kiezen voor stoere zwarte profielen en voor een Scandinavisch gevoel heeft u de optie voor natuurlijke houtelementen.

Neem contact op

Van A tot Z geregeld

System Flex is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van scheidingswanden voor kantoren. Kantoor scheidingswanden zijn makkelijk te plaatsen en bieden veel mogelijkheden om uw kantoor op een snelle en gemakkelijke manier precies zo in te richten zoals u dat wilt. We adviseren u graag over het belang van de algehele uitstraling, akoestiek en brandveiligheid voor uw kantoor. Van begin tot eind wordt u begeleid door onze specialisten, van het inmeten tot het plaatsen. Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Zo creëert u altijd een inspirerende werkplek die geweldig werkt.