Wat kost een systeemwand

Op veel kantoren, maar ook in andere grote ruimtes, zijn ze terug te vinden: systeemwanden. Het zijn losse wandpanelen die door middel van profielen op de gewenste manier aan elkaar kunnen worden gekoppeld. Op deze manier kunnen open ruimtes in een gebouw geheel naar uw wens worden omgebouwd tot bijvoorbeeld een of meer functionele kantoor- of vergaderruimtes. Wilt u een ruimte laten aanpassen door middel van dit mooie systeem? Maar wilt u eerst meer weten over systeemwanden en de prijs per m2? Maak dan kennis met de mogelijkheden die System Flex u biedt. Wij produceren en leveren systeemwanden voor prijzen passend bij ieder budget.


Bekijk onze Systeemwanden

Kwalitatieve en fraaie systeemwanden voor de beste prijs per m2

Wilt u een kantoorruimte opnieuw indelen? Of kan uw restaurant wel een restyling gebruiken? Dan bent u bij System Flex aan het juiste adres. Wij weten hoe belangrijk een inspirerende werkomgeving is. De ruimte waarin je werkt moet praktisch zijn, maar ook een goed gevoel geven. Met de producten van System Flex maakt u een keuze uit diverse soorten systeemwanden:

  • Systeemwanden van glas
  • Magnetische wandsystemen
  • Houten systeemwanden
  • Wandsystemen van aluminium

De keuze die u gaat maken voor de indeling van uw ruimte maken hangt af van verschillende factoren. Niet alleen dient de wand te passen bij het doel van de inrichting en het gebruik van de ruimte. Vanzelfsprekend wilt u systeemwanden aanschaffen voor een betaalbare prijs per m2. Bij System Flex houden wij rekening met uw wensen en uw budget. Al ruim 30 jaar lang produceren en installeren wij flexibele systeemwanden tegen de beste prijzen.

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die onze systeemwanden u bieden. Voor iedere wens creëren wij een passende oplossing. Dit doen wij niet alleen door het leveren van systeemwanden tegen een eerlijke prijs per m2. Maar ook voor bijpassende plafondsystemen kunt u bij ons terecht. Om het geheel in stijl af te maken ondersteunen wij u vanzelfsprekend ook bij de inrichting van uw ruimtes.


Neem contact op

Onze specialisten regelen de nieuwe inrichting graag voor u

Staat u op het punt om uw ruimte opnieuw te laten inrichten, of denkt u erover na maar wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden van systeemwanden en de prijs per m2? Graag laten wij u de verschillende mogelijkheden en oplossingen voor uw wensen zien. Of het nu een inrichting voor een kantoor, een restaurant of een andere ruimte betreft, wij gaan de uitdaging graag met u aan. Wij leveren door heel Nederland en geven altijd een advies op maat. Het gehele proces, van productie tot installatie, hebben wij in eigen hand. Dat betekent dat wij snel en flexibel op uw wensen in kunnen spelen en onze systeemwanden leveren tegen de beste prijzen. Graag bespreken we, onder het genot van een kop koffie, de vele mogelijkheden met u.