Systeemwanden van glas

Wilt u een nieuw kantoor opdelen in verschillende ruimtes? Of is de inrichting van uw pand aan een update toe en wilt u dit op een moderne maar ook duurzame manier realiseren? Dan is het gebruik van glazen systeemwanden de manier om dit te verwezenlijken. System Flex helpt u bij het inrichten of moderniseren van elke ruimte die u wenst. Wilt u een comfortabele werkplek creëren voor uw werknemers? Of is uw hotel of restaurant aan een nieuwe indeling toe? De mogelijkheden die systeemwanden van glas u bieden zijn eindeloos. Met de flexibiliteit die een systeemwand van glas u biedt is bijna alles mogelijk. Samen met u ontwerpen we de ideale omgeving passend bij uw wensen en voorkeuren.


Bekijk onze Systeemwanden

5 redenen om te kiezen voor een systeemwand van glas

Het plaatsen van systeemwanden van glas in uw kantoor of andere ruimte biedt diverse voordelen:

  • Flexibele indeling mogelijk
  • Ruimtelijk
  • Transparant en licht
  • Privacy en rustgevend
  • Moderne uitstraling

Wilt u een grote, kille ruimte opnieuw indelen? Of gaat het juist om een ruimte met een beperkt aantal vierkante meters? Systeemwanden bieden de oplossing. Met de verschillende panelen wordt een ruimte ingedeeld op de manier die u wenst. Door de transparantie van een systeemwand van glas blijft de ruimte licht en ruimtelijk. Dit bevordert het gevoel van comfort en draagt op deze manier bij aan een prettige werkomgeving. Tegelijkertijd bieden glazen systeemwanden een fijne afscheiding die de privacy verhoogt en tevens rustgevend is. Wilt u nog extra privacy? Dan is het zelfs mogelijk om de glazen wanden, of een gedeelte hiervan, te beplakken met een speciale folie.

Met verschillende kleuren profielen waarin het glas wordt geplaatst geeft u nog een extra boost aan de uitstraling die u wilt creëren binnen uw pand. Zo geven zwarte of antraciet gekleurde profielen een industriële look. Profielen met een houtlook of witte profielen sluiten meer aan bij een Scandinavische stijl. Voor ieder gewenste stijl hebben wij bijpassende profielen.


Neem contact op

Ontwerp op maat met systeemwanden van glas

Bent u benieuwd een systeemwand van glas voor uw ruimte kan betekenen? Wij gaan graag de uitdaging aan om samen met u een nieuwe inrichting met glazen systeemwanden te ontwerpen. Wij adviseren u over uitstraling en akoestiek, maar onze service gaat nog verder. U kunt rekenen op een persoonlijke service en een professionele begeleiding bij het hele proces. System Flex ontwerpt, produceert en installeert alles met eigen medewerkers. Hierdoor kunnen we flexibel en snel inspelen op uw wensen. Wilt u meer weten? Bel of mail en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Dan laten wij u graag kennis maken met de vele mogelijkheden die glazen systeemwanden u bieden.