Whiteboard panelen

Breid je Scrumboard uit met de geïntegreerde whiteboard panelen van System Flex

Een goed ingerichte brainstormkamer of vergaderruimte draagt bij aan de productiviteit van een team. Denk hierbij aan het plaatsen van een grote tafel, stoelen, een digiboard en creatieve materialen zoals stiften, papier en een schaar. Een whiteboard mag hierbij zeker niet ontbreken. Echter, wanneer het whiteboard niet aan de wensen voldoet kan dit problemen opleveren, zeker wanneer er gewerkt wordt volgens de scrum methode. Het is dan van belang om te beschikken over de juiste middelen om een project succesvol uit te voeren. Kies uit de ontelbare opties van System Flex en breid je scrumboard uit.

Wat is scrummen?

Scrummen is een projectmanagementmethode waarbij een team intensief samenwerkt om een project tot een goed einde te brengen en waarbij tijdens het proces continu de aanpak wordt verbeterd. Er wordt gewerkt in korte sprints waarin je iedere keer een deelproduct oplevert. De korte lijntjes worden iedere dag aangehaald en iedereen is op de hoogte van elkaars inbreng.   

Wat is een scrumboard?

Een scrumboard is een handig bord waarop je in één oogopslag kunt zien wat de status is van de taken die nog gedaan moeten worden binnen de sprint. Het bord biedt ruimte voor post-its, die ook wel scrumcards worden genoemd. Deze kaartjes zijn onderverdeeld in de categorieën To Do, Doing en Done. Het doel is om alle taken uiteindelijk naar de categorie Done te verplaatsen. Het scrumboard is een onmisbaar hulpmiddel in projectmanagement en is meestal op een centrale plek in het kantoor te vinden. Het is belangrijk dat het bord groot genoeg is, zodat iedereen het kan zien en raadplegen vanaf hun eigen plek.

Whiteboard panelen van System Flex

De whiteboard panelen van System Flex zijn allesbehalve standaard. Ze zijn namelijk ontworpen als een vernieuwend type scrumboard, dat zich onderscheidt van de reguliere whiteboards die je wellicht kent uit bijvoorbeeld klaslokalen. Met deze panelen kunnen oneindig veel raamwerken worden getekend en bovendien kunnen ze volledig op maat worden geproduceerd, passend bij de stijl van de ruimte waarin ze worden geplaatst. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een hout-look scrumboard te creëren of een glazen scrumboard met de huisstijl van het bedrijf verwerkt in het ontwerp.

System Flex

Meer weten over onze whiteboardpanelen en circulaire wand – en plafondsystemen? Neem vrijblijvend contact met ons op.