Afbouw Vakdagen 2023: Een triomf van vakmanschap en innovatie

Afbouw Vakdagen 2023: Een triomf van vakmanschap en innovatie

In de bruisende ambiance van Evenementenhal Gorinchem vonden op 8 en 9 november de allereerste Afbouw Vakdagen plaats. Maanden vooraf is het evenement op verschillende manieren gepromoot en woensdag gingen dan eindelijk om 13.00 uur de deuren open. Deze recap neemt je mee door de hoogtepunten van het evenement en werpt alvast een blik op de veelbelovende tweede editie.

Zes pleinen, talloze ontdekkingen

De beursvloer was opgedeeld in zes pleinen: Stukadoren, Wand & Plafond, Natuursteen, Vloeren & Terrazzo, Schilders, en Tegelzetten. Elk plein fungeerde als een zone waar vakprofessionals hun ambacht, creativiteit en expertise toonden aan het publiek. Bezoekers konden zich laten inspireren door demonstraties, nieuwe producten ontdekken en direct in gesprek gaan met de experts.

Kennisdeling stond centraal, niet alleen tussen stands, maar ook op het speciale kennisplein. Hier werden sessies georganiseerd, variërend van technische talks tot gesprekken over onderwerpen als gezond en veilig werken. Opvallend was de boeiende lezing van Jim Stolze over kunstmatige intelligentie (AI) en de impact ervan op innovatie binnen organisaties.

De cijfers

De cijfers vertellen over het succes van de Afbouw Vakdagen 2023. Maar liefst 3.123 professionals betraden de hal, waarvan 30 procent zelfstandige ondernemers waren. Naast afbouwbedrijven en aannemers waren ook vertegenwoordigers uit klusbedrijven en de onderhoudssector aanwezig. Met 99 exposanten verdeeld over de zes zones ontstond er een levendige interactie tussen exposanten en bezoekers.

De Afbouw Innovatie Publieksprijs voegde een extra dimensie toe aan het evenement. Met 11 genomineerden was de competitie stevig, maar uiteindelijk ging 25 procent van de stemmen naar Wurth, waardoor hun Shark Twist plug de felbegeerde prijs in ontvangst mocht nemen.

Afbouw Vakdagen 2025

Met het succes nog vers in het geheugen, kijken we al vooruit naar de toekomst. Pak je agenda want de Afbouw Vakdagen maken zich op voor een tweede editie die plaatsvindt op woensdag 29 en donderdag 30 oktober 2025 in Evenementenhal Gorinchem.

System Flex

Een inspirerende plek werkt geweldig. Of we ons nu moeten concentreren, een serieus gesprek moeten voeren of elkaar willen inspireren. Het is belangrijk dat de ruimte waarin we werken goed voelt. Daarom produceert System Flex al 30 jaar flexibele wandsystemen om de ideale ruimte mee te realiseren. Met de stijlvolle (glazen) systeemwanden van System Flex creëert u in elke omgeving snel en eenvoudig fraaie en functionele ruimtes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd