BIMregister - bedrijvenverbinder in de bouwsector

BIMregister - bedrijvenverbinder in de bouwsector

BIMregister is een sterk groeiend platform waar netwerk en kennis gedeeld wordt over BIM. In 2013 is BIMregister opgestart en bouwt tot heden samen met aangesloten partners aan een platform dat het bouw gerelateerd onderwijs en bedrijven verder helpt.

 

‘’BIM staat voor Bouw Informatie Model. Het is dus meer dan een 3D model in de computer. Je vindt hier het gehele ontwerp, bouwproces en een bibliotheek aan onderdelen voor onderhoud.‘’

 

Sluit je aan bij het BIMregister

Ben je enthousiast over BIM en wil jij je verder ontwikkelen op dit gebied? Dan kan je jezelf registreren via het BIMregister.

Wil je een stapje verder gaan het jouw bedrijf naar een hoger BIM niveau tillen?

Vanaf 2023 kunnen bedrijven zich in het register onderscheiden door aan te tonen dat ze voldoen aan een minimaal BIM niveau. Bij het behalen van dit minimale BIM niveau ontvang je het BIMregister keurmerk. Om het BIMregister keurmerk te mogen ontvangen dien je minimaal het volgende te hebben behaald en toe te passen:

Verplicht: BIM Onderwijs basis cursus

Optioneel: aantoonbaar gebruik BIM Basis ILS

Optioneel: certificaat ISO 19650

System Flex x BIM

Sinds 2020 richt System Flex zich op een digitale toekomst. Als totaaloplosser staat naast coördineren, realiseren en onderhouden ook ontwerpen op de lijst en juist dit onderdeel wordt snel in een nieuw innovatief jasje gestoken.

 De visie van System Flex luidt als volgt:

 ‘’Wij blijven innoveren’’

Een toekomst van digitale aard waarbij eigen BIM tools worden ontwikkeld en commercieel beschikbaar gesteld. Zo kunnen klanten online op eenvoudige wijze zelf hun wandsystemen modelleren.

 De collega afbouwbedrijven en dealers die nog niet zijn overgestapt naar BIM, maar waar wel de vraag toeneemt naar BIM modelleurs en engineers kan System Flex helpen. System Flex kan deze projecten op zich nemen zodat dit niet meer alleen is weggelegd voor de grote bedrijven.

 Benieuwd naar de ontwikkelingen binnen onze BIM systemen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief of hou onze website in de gate. Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op.