Bouw Beleving: K+V Veenendaal - Het interieur als visitekaartje

Bouw Beleving: K+V Veenendaal - Het interieur als visitekaartje

Welkom bij 'Bouw Beleving', de column waarin we met woorden de bouw, architectuur en interieur van een gebouw tot leven brengen. We gaan op een visuele reis door een gebouw en introduceren je aan zijn unieke kenmerken die het maken tot wat het is - van klassieke paleizen tot moderne wolkenkrabbers. We ontdekken wat deze gebouwen zo speciaal maakt. Ga met ons mee op deze fascinerende reis door de wereld van architectuur en design.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Langs de A12 bij Veenendaal staat een gigantisch spiegelpaleis waar je u tegen zegt. In dit pand zitten meerdere huurders met ieder hun eigen kantoor. Wij nemen vandaag een kijkje in het kantoor van K+V, een verbindend partner in interim management en werving & selectie.

Wie de huisstijl van K+V kent, weet dat hij het juiste kantoor binnenstapt. Het doordringende electric blue en het vibrant orange van het logo zie je terug in de kleinste details van het interieur. Ook de iconische plus in het logo, zie je regelmatig terugkomen in de ruimtes. Het interieur van K+V is het visitekaartje!

Eenmaal in het kantoor van K+V word je overspoeld door een gevoel van eenheid en rust. Het interieur is ontworpen met oog voor detail en heeft een warme en uitnodigende uitstraling. De kantine is ruim en licht en de gezellige zithoekjes zorgen voor een harmonieuze sfeer. De keuken geeft een echt huiskamer gevoel en past qua materiaal- en kleurstelling perfect in het algehele plaatje van het bedrijf.

Bij K+V is er ook gebruik gemaakt van hout, wat je terugziet in iedere ruimte. De bijzondere roomdividers in combinatie met glas zorgen voor een open ruimte met gepaste privacy. Het hout geeft een vriendelijke look en een duurzaam tintje.

 

De vergaderruimtes van het kantoor zijn stijlvol en elegant vormgegeven, met grote ronde tafels die wederom de eenheid uitstralen. Boven iedere tafel hangt een unieke lamp waardoor elke ruimte een andere sfeer afgeeft.

Het kantoor van K+V in Veenendaal is meer dan alleen een werkplek, het is een plek waar medewerkers zich thuis kunnen voelen. De combinatie van een modern exterieur en een warm en uitnodigend interieur zorgt voor een harmonische sfeer waarin medewerkers optimaal kunnen presteren.

System Flex

In 2019 hebben wij het prachtige project mogen doen bij K + V, een organisatie in interim-management en werving en selectie, in opdracht van Jellema afbouw. Er zijn twee verschillende glaswanden geplaatst op hun kantoor te Veenendaal: de Flex Light 2.0 en de Flex Nature. De Flex Light 2.0 is een glaswand waarbij de rubbers niet zichtbaar zijn, dit zorgt voor een strakke, mooie afwerking. De Flex Nature bestaat uit een glaswand in op maat gemaakte eikenhouten profielen, echt maatwerk dus.

Om de gewenste uitstraling te krijgen binnen het kantoor zijn er op de Flex Nature glaswand HPL (high pressured laminate) platen geplakt. Dit is iets wat normaal alleen op deuren gedaan wordt, maar wij houden wel van een uitdaging! Doordat de HPL alleen ter plekke geplakt kan worden en in één keer goed recht geplakt moet worden, maakten we het onze monteurs niet makkelijk. Met een sterk oog voor detail en enorme precisie hebben onze monteurs ervoor weten te zorgen dat het naadloos in elkaar overloopt, mede hierdoor zijn wij natuurlijk hartstikke trots op het eindresultaat.

 Meer weten over onze circulaire wand – en plafondsystemen? Neem vrijblijvend contact met ons op.