De elegantie van gebogen glaswanden

De elegantie van gebogen glaswanden

Ontdek de charme van het interieurdesign met gebogen glaswanden. Deze glaswand biedt niet alleen een bijzonder esthetische uitstraling, maar opent ook de deur naar talloze functionele toepassingen in diverse ruimtes. Ontdek de voordelen en veelzijdigheid van gebogen glaswanden en laat jouw interieur stralen met een uniek en eigentijds karakter.

Embrace your curves

Ontdek en omarm gebogen glaswanden. Het gladde, gebogen oppervlak creëert een uitstraling die de  ruimte transformeert. Of het nu gaat om kantoren, hotels, of luxe woningen, deze bijzondere glaswanden voegen een vleugje verfijning toe aan elke omgeving. De curves mogen er zijn!

Praktisch voor elke ruimte

Naast hun esthetische aantrekkingskracht bieden gebogen glaswanden ook praktische voordelen. De veelzijdigheid strekt zich uit tot vele toepassingen. Van het creëren van aparte werkruimtes tot het omlijsten van panoramische uitzichten, deze glaswanden voorzien de behoeften van elke ruimte. Bovendien dragen ze bij aan een gevoel van openheid, zelfs in compacte omgevingen, door naadloos op te gaan in het omringende decor.

Bovendien kunnen gebogen glaswanden natuurlijk licht op een efficiënte manier benutten, waardoor de behoefte aan kunstmatige verlichting overdag wordt verminderd. Dit draagt niet alleen bij aan de duurzaamheid, maar bevordert ook een gezonde en productieve werkomgeving.

Het gebogen glas van System Flex wordt op maat gemaakt om aan de specifieke eisen van elk project te voldoen. Of het nu gaat om een sierlijke boog die de entree siert of een subtiele curve in een vergaderruimte, gebogen glaswanden bieden eindeloze mogelijkheden voor creatieve expressie. Denk bijvoorbeeld aan de volgende toepassingen:

  1. Moderne Entrée:

Transformeer de entree van gebouwen met een indrukwekkende boog of gebogen glaswand. Deze toepassing geeft een eigentijds en gastvrij welkom.

  1. Vergaderruimtes:

Creëer een unieke sfeer in vergaderruimtes met subtiele gebogen glaswanden. Dit bevordert een open en collaboratieve omgeving.

  1. Winkelomgevingen:

Verbeter de winkelervaring met gebogen glaswanden die de esthetiek van de ruimte verbeteren en producten op een elegante manier presenteren.

  1. Hotellobby's:

Voeg een vleugje luxe toe aan hotellobby's door gebruik te maken van gebogen glaswanden. Ze geven een gevoel van ruimte en moderniteit.

  1. Restaurantdesign:

Verhoog de visuele aantrekkingskracht van restaurants met gebogen glaswanden die de ruimte verdelen en toch een gevoel van eenheid behouden.

  1. Kantoorruimtes:

Optimaliseer de kantoorindeling met gebogen glaswanden om afzonderlijke werkruimtes te creëren zonder het gevoel van openheid te verliezen.

  1. Wellnesscentra:

Geef wellnesscentra een serene uitstraling door gebogen glaswanden te gebruiken, waardoor natuurlijk licht wordt benut en een gevoel van ontspanning ontstaat.

  1. Musea en Galeries:

Gebruik gebogen glaswanden om kunstwerken te omlijsten en tentoonstellingsruimtes te creëren die zowel functioneel als esthetisch zijn.

  1. Woonruimtes:

Voeg een vleugje elegantie toe aan woningen door gebogen glaswanden te integreren in interieurontwerpen, bijvoorbeeld als scheidingswand in een open ruimte.

  1. Showrooms:

Maak gebruik van gebogen glaswanden in showrooms om producten op een unieke manier te presenteren, waarbij de esthetiek van het merk wordt versterkt.

Een buiging door en voor System Flex

System Flex produceert glaswanden die voldoen aan hoge normen van duurzaamheid en veiligheid. Daarnaast bieden ze de juiste akoestiek en zorgen ze voor een aangenaam klimaat.

Een inspirerende plek werkt geweldig. Of we ons nu moeten concentreren, een serieus gesprek moeten voeren of elkaar willen inspireren. Het is belangrijk dat de ruimte waarin we werken goed voelt. Daarom produceert System Flex al 30 jaar flexibele wandsystemen om de ideale ruimte mee te realiseren. Met de stijlvolle (glazen) systeemwanden van System Flex creëert u in elke omgeving snel en eenvoudig fraaie en functionele ruimtes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.