De onmisbare rol van de rei bij kwaliteitscontroles op plafonds en wanden

De onmisbare rol van de rei bij kwaliteitscontroles op plafonds en wanden

Als het gaat om het bereiken van een vlekkeloze plafond- en wandafwerking is er één stuk meetgereedschap dat onmiskenbaar aan de top staat: de rei. Of het nu gaat om het creëren van strakke wanden of het controleren op een naadloze afwerking, de rei is de stille held die zorgt voor precisie en perfectie in elk project.

Egaliseren

Een van de voornaamste taken van de rei is het egaliseren van oppervlakken. Met zijn lange, vlakke structuur en ergonomische handgreep is de rei een verlengstuk van de vakman, waardoor zelfs de lastigste hoekjes en randen moeiteloos kunnen worden bereikt.

Strakke afwerking, zonder compromissen

Alles draait om de kleinste details en de rei staat garant voor de juiste afwerking. Met de rei als meetgereedschap controleer je of plafonds en wanden aan de norm voldoen. Je gaat natuurlijk voor een eindresultaat met strakke wanden die perfect voldoen aan de vlakheidscriteria. Deze perfectie resulteert weer in een professionele uitstraling die indruk maakt.

Kwaliteit én snelheid

De rei draagt niet alleen bij aan de kwaliteit van het werk, maar ook aan de efficiëntie van het proces. Door snel en nauwkeurig oppervlakken te egaliseren, vermindert de rei de arbeidstijd en minimaliseert het de behoefte aan nabewerking. Hierdoor kunnen professionals hun projecten sneller voltooien, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

System Flex

System Flex produceert niet alleen maatwerk systeemwanden en ruimtes om van te genieten. Maar maakt ook wel eens op verzoek een uitstapje. Zoals nu gevraagd door TBA om voor hun speciale reien te maken. Gecoat en gepersonaliseerd.

Een normale rei is gemaakt van brute aluminium. Brute (onbehandeld) aluminium is aluminium waar geen coating of anodiseer laag op is aangebracht. Er blijft altijd corrosie ontstaan als je het niet behandeld. Corrosie ontstaat als het materiaal wordt blootgesteld aan vocht, chemicaliën en zuurstof. Door anodiseren vormt er geen corrosie meer op de rei waardoor hij ook niet meer afgeeft.

Onderstaande rei is geproduceerd voor TBA, een onafhankelijk bureau voor deskundig en technisch advies op het gebied van stukadoorswerk (binnen en buiten), gevelisolatiesystemen, dekvloeren, betonnen vloeren, kunststof gebonden vloer(afwerking), terrazzo, systeemwanden en -plafonds, metal stud wanden en plafonds, bouwen met gipsplaten en -blokken, tegelwerk, natuursteen en andere afbouwwerkzaamheden.

 

 

Heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op.