Hoe vind je de juiste vakman voor jouw klus?

Hoe vind je de juiste vakman voor jouw klus?

Je hebt een klusje maar ook twee linkerhanden. Je kunt wel wat hulp gebruiken en bent op zoek naar de juiste vakman of vrouw die jouw droomruimte kan realiseren. Of het nu gaat om een plafond, scheidingswand of room divider; je wilt wel dat alles netjes gemaakt wordt en dat je achteraf niet tegen een lelijk hoekje of kantje aan zit te kijken. Je gaat voor kwaliteit en een mooi eindresultaat en zoekt je suf. Hoe vind jij nou de juiste persoon voor de klus? Hieronder wat tips!

Offerte

Een echte vakman geeft eerst een duidelijke offerte af. Hierin staan alle werkzaamheden en materialen met de bijbehorende kosten. Je krijgt daarbij de tijd om deze offerte te bekijken en hierna vrijblijvend op in te gaan. Belangrijk hierbij is dat er achteraf geen verborgen kosten tevoorschijn komen.

Advies

Een echte vakman zal je helpen met het besparen op kosten en advies geven over bijvoorbeeld materialen. Hij weet hier immers het meeste vanaf. Als hij denkt dat iets efficiënter, sneller, goedkoper of beter kan, zal hij je dit laten weten. Ook als jij iets onmogelijks voorstelt zal hij hier een advies over uit brengen.

Afspraken

Een vakman zal altijd heldere afspraken maken over de levertijd van de materialen, wanneer hij de producten zal installeren en wanneer hij verwacht klaar te zijn. Daarnaast maakt hij ook afspraken over het afvoeren van afval.

Monsters

Een echte vakman zal monsters laten zien van de materialen die hij aanbiedt. Denk hierbij aan monsterpanelen, kleuren en stoffen. Ook kan hij wat andere projecten laten zien die hij eerder met deze materialen heeft gerealiseerd. Je kan hierdoor meteen de kwaliteit van zijn werk bepalen.

Garantie

Check ook altijd of de vakman een NOA-Afbouwgarantie aanbiedt en ook geregistreerd staat als NOA-lid.

Op zoek naar een vakman?

Op zoek naar een vakman voor een plafond, scheidingswand of room divider klus? Neem vrijblijvend contact met ons op.

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd