MIx & Match met viltwanden van System Flex

MIx & Match met viltwanden van System Flex

Transformeer jouw ruimte naar een groen, stijlvol en functioneel kantoor

Zoek je naar de manier om jouw kantoorruimte te pimpen? Wil je eens iets anders dan kale muren? Ontdek de veelzijdigheid van Flex Vilt. Dit wandsysteem ziet er niet alleen te gek uit, maar er zit ook een groen tintje aan deze wanden. Ze zijn namelijk gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Hiermee ben je ook meteen duurzaam bezig. Zo’n veelzijdige wand heb je nog niet eerder gezien. Hij is duurzaam, functioneel, akoestisch, veelzijdig in gebruik, neemt zijn eigen identiteit aan en is te combineren met andere materialen.

Duurzaamheid met flair

Deze wanden geven jouw kantoor een groen imago terwijl het tegelijkertijd als een ware eyecatcher fungeert. Het gebruik van gerecyclede PET-flessen maakt de wanden zo sterk en flexibel dat het niet kapot te krijgen is. Je investering gaat dus lang mee en daarnaast is het natuurlijk een pluspunt dat gebruikte PET-flessen een nieuw doel dienen.

Als je veelzijdig vilt wilt

Vilt is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Gebruik Flex Vilt als levensgroot memo bord waar jij jouw prestaties ten toon stelt, foto’s ophangt of als scrumboard gebruikt. Integreer jouw werk met deze prachtige wanden door Flex Vilt te gebruiken als prikbord. Veelzijdig, toch?

Wat zeg je?

Flex Vilt is ook nog eens geluidsabsorberend. Wat het ideaal maakt voor vergaderruimtes, stilteruimtes, belcellen of gewoon jouw eigen werkplek. Een productieve werkomgeving begint met rust. Vervelende achtergrondgeluiden worden geabsorbeerd door het zachte vilt, waardoor jij je beter kan concentreren. Muren hebben oren maar deze stille helden houden jouw gesprekken 100% privé.

Vilt met jouw identiteit

Geef jouw kantoor een flinke dosis karakter en laat jouw merk en huisstijl zien door middel van viltwanden. Personaliseer met jouw logo en bedrijfskleuren, en mix de wanden met de rest van jouw kantoorinrichting. Op deze manier wordt jouw werkplek in een mum van tijd omgetoverd tot een visueel statement dat helemaal bij jouw identiteit past. Vilt is ook in verschillende figuren te snijden. Maak jouw kantoor uniek met bijvoorbeeld geometrische of organische vormen. Jij bent de ontwerper!

Mix & Match

De Flex Viltwanden kun je perfect combineren met andere wanden van System Flex. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van vilt en hout of kies voor een transparante versie met glas. Creëer de ideale ruimte waar je even tot rust komt of waar je kunt vergaderen met de juiste akoestiek. Door Flex Vilt te combineren met andere materialen krijg je een unieke combinatie die niet alleen functioneel is, maar er ook nog eens fantastisch uitziet.

Een nieuwe wand plaatsen is niet nodig

Heb je geen extra wand nodig maar wil je wel vilt introduceren in het kantoor? Dan hebben wij de mogelijkheid om het vilt op bestaande wanden aan te brengen. Zo tover je een saaie muur eenvoudig om in een prachtige wand!

System Flex

Heb je vragen over onze Flex Vilt wanden of wil je meer weten over onze diverse producten en diensten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.