TechniekGeniek viert techniek op Dag van de techniek

TechniekGeniek viert techniek op Dag van de techniek

In Midden-Brabant kun je het hele jaar door op een interactieve, laagdrempelige én leuke manier kennis maken met leren en werken in de techniek. Op deze dagen zijn er inspiratiepleinen of bedrijvenroutes te bezoeken, waar je techniek kunt beleven en ervaren bij de bedrijven zelf! Daarnaast zijn er mogelijkheden om je te oriënteren op banen bij technische bedrijven of om in te stromen bij technische opleidingen. Kom gerust een kijkje nemen op een van deze dagen:

Dag van de Techniek data

In Waalwijk, Heusden, Tilburg, Oisterwijk en Moergestel vonden in juni al een aantal mooie evenementen plaats in het teken van ‘Dag van de Techniek’.

De komende maanden vind je Dag van de Techniek op de volgende locaties:

23 september 2023 – Udenhout

7 oktober 2023 – Dongen

13 januari 2024 - Gilze

Dag van de Techniek Dongen

Het evenement in Dongen vindt plaats op het terrein van het HeuvelPark. Hier bevindt zich een inspiratieplein waar diverse bedrijven zich presenteren, workshops geven en presentaties geven. Ook System Flex is hier aanwezig!

‘’Iedere dag gaan we weer nieuwe uitdagingen aan die om expertise vragen. Daarom is het van groot belang dat jongeren op jonge leeftijd in aanraking komen met techniek. Door jongeren te interesseren in techniek, kunnen we ervoor zorgen dat er in de toekomst voldoende mensen zijn met de juiste kennis en vaardigheden om de technologische ontwikkelingen bij te houden en verder te ontwikkelen.

Daarnaast biedt de techniek branche veel kansen voor jonge mensen. Er is een grote vraag naar technisch geschoold personeel en de sector biedt veel mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Bovendien is techniek een zeer divers vakgebied, waarin creativiteit en innovatie centraal staan.

Wij verwelkomen graag de nieuwe generatie techneuten in ons bedrijf. We vertellen je graag meer over de verschillende functies binnen de afbouw zoals: projectcoördinator, CNC frezer, wand- en plafondmonteur of tekenaar. Je kunt hier altijd aan de slag!’’

System Flex

Meer weten over onze circulaire wand – en plafondsystemen? Neem vrijblijvend contact met ons op.