Wat is een TurnKey project?

Wat is een TurnKey project?

Ontdek de voordelen van een totaaloplossing

Ken je die woonprogramma's waarin je je huis toevertrouwt aan een enorm klusteam? Terwijl jij een weekje geniet in een gesponsord hotel, knapt het team jouw huis op. Wanneer je vervolgens thuis komt, overhandigt de presentator jou lachend de sleutel van je eigen huis. Bij het openen van de deur stap je een compleet nieuwe woning binnen. Alles is veranderd, werkelijk alles! Van plafond tot vloer, van wanden tot keuken. Zelfs de indeling heeft een make-over ondergaan. En alsof dat nog niet genoeg is, prijkt er nu prachtig Scandinavisch meubilair met bijpassende accessoires in allerlei organische vormen.

Welkom in de wereld van het turnkey project! In dit artikel vertel ik je we wat deze totaaloplossing precies inhoudt. Van efficiëntie tot stijlvolle details, een turnkey project belooft een geheel nieuwe ervaring.

Wat is een TurnKey project?

Een TurnKey project, ook wel bekend als een sleutel-klaar project, is een project dat wordt opgeleverd als één kant-en-klare oplossing voor zijn gebruiker. Eén partij neemt tijdens het project de verantwoordelijkheid voor het gehele plaatje. Van ontwerp en planning tot uitvoering en oplevering.

De voordelen van een TurnKey project

  1. Tijdsbesparing:

Een van de meest waardevolle voordelen van een TurnKey project is de aanzienlijke tijdsbesparing. Omdat één enkele partij verantwoordelijk is voor alle aspecten van het project, kunnen beslissingen snel genomen worden, wat resulteert in een efficiënter proces en een snellere oplevering.

  1. Kostenbeheersing:

TurnKey projecten bieden ook een betere controle over de kosten. Aangezien de totale prijs van tevoren wordt overeengekomen, zijn er minder verrassingen en variabele kosten. Dit maakt het gemakkelijker voor opdrachtgevers om hun budgetten te beheren en financiële verrassingen te voorkomen.

  1. Eén aanspreekpunt:

Het hebben van één aanspreekpunt gedurende het hele project vereenvoudigt de communicatie en coördinatie aanzienlijk. Hierdoor kunnen misverstanden worden voorkomen, waardoor het hele proces soepeler verloopt.

  1. Expertise en ervaring:

TurnKey projecten worden meestal uitgevoerd door gespecialiseerde bedrijven met uitgebreide expertise en ervaring op het gebied van projectmanagement. Hierdoor kunnen opdrachtgevers profiteren van de knowhow van professionals die bekend zijn met de specifieke uitdagingen en vereisten van het project.

  1. Focus op Kernactiviteiten:

Door het volledige project uit te besteden, kunnen opdrachtgevers zich concentreren op hun kernactiviteiten, in plaats van tijd en middelen te investeren in projectmanagement. Dit draagt bij aan een verbeterde focus op de bedrijfsvoering en groei.

TurnKey projecten van System Flex

Een inspirerende plek werkt geweldig. Of we ons nu moeten concentreren, een serieus gesprek moeten voeren of elkaar willen inspireren. Het is belangrijk dat de ruimte waarin we werken goed voelt. Daarom produceert System Flex al 30 jaar flexibele wandsystemen om de ideale ruimte mee te realiseren. Met de stijlvolle (glazen) systeemwanden van System Flex creëer je in elke omgeving snel en eenvoudig fraaie en functionele ruimtes. Benieuwd naar de mogelijkheden en onze TurnKey projecten? Neem vrijblijvend contact met ons op.                                                           

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd