Zelf een kozijn plaatsen? iZZi Frame makes it easy

Zelf een kozijn plaatsen? iZZi Frame makes it easy

iZZi Frame is een universeel aluminium kozijn met een luxueze uitstraling. Hij is geschikt voor Metal Stud ​wanden en kan worden ​gecombineerd met verschillende soorten deuren, compleet ​geleverd met hang- en sluitwerk. Het is snel en eenvoudig te ​monteren en verkrijgbaar in verschillende afmetingen en ​kleuren. iZZi Frame biedt de luxe van een modern en ​compleet pakket voor iedere doe-het-zelver en professioneel afbouwer.

 

Universeel

Een groot voordeel van het iZZi Frame is dat het universeel is. Dit betekent dat het kozijn geschikt is voor verschillende soorten deuren, wat het product flexibel maakt. Wil je het combineren met een dichte HPL volspaan deur of liever een glasdeur? Mogelijkheden genoeg!

Monteren van iZZi Frame

De montage van het iZZi Frame is erg eenvoudig en er zit een duidelijke handleiding bij. Het kozijn is voorzien van een uniek kliksysteem, waardoor het snel te monteren is. Daarnaast is het kozijn licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren is. Dit zorgt ervoor dat het iZZi Frame door iedereen gemonteerd kan worden, zonder dat hier veel ervaring voor nodig is.

Verkrijgbaar

Het iZZi Frame is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, waardoor het perfect past bij de wensen van de klant. Dit biedt de luxe van een modern en compleet pakket. Het kozijn heeft niet alleen een esthetische waarde, maar is ook nog eens duurzaam. Door het gebruik van aluminium is het iZZi Frame bestand tegen corrosie en slijtage, waardoor het lang meegaat. Het hang- en sluitwerk dat bij het kozijn geleverd wordt, zorgt ervoor dat de deur veilig gesloten kan worden.

Voor wie geschikt

Het iZZi Frame is niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Door zijn veelzijdigheid en duurzaamheid is het kozijn uitermate geschikt voor kantoorpanden en andere gebouwen waar veel mensen komen.

Ga naar de bestektekst van het overzetkozijn iZZi Frame

System Flex

Meer weten over iZZi Frame of over onze circulaire wand – en plafondsystemen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blogreacties worden gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd