Avit Vianen

Avit Vianen

Dit project is afgelopen januari uitgevoerd, een van ons recentere projecten dus. In opdracht van Bouwrijk is er circa 360m2 aan glaswanden geplaatst. Hier zijn de Flex Retro en Flex Industrial voor gebruikt. Flex Retro werd gebruikt voor de glaswanden en Flex Industrial is toegepast op de glaskaderdeuren. Zo kun je dus ook twee verschillende types met elkaar combineren. Dit creëert weer een unieke look. Ook de Flex Light is toegepast binnen dit project, deze zijn te vinden bij de vide.

Het gebouw heeft een zadeldak, knik in het spant en er is een vide. Al deze factoren vermoeilijken het plaatsen en inmeten van het project, maar dit maakt het ook leuk. Wederom een echte uitdaging om hier glaswanden te plaatsen die strak in elkaar staan. De kas op de bovenverdieping valt direct op en we zijn ook trots op het resultaat.

Voor de glaswanden bij de vide is gebruik gemaakt van doorvalveilig glas, dit zorgt ervoor dat het glas steviger is. Safety first!

Bij dit project kwamen externe factoren ook duidelijk naar voren. Want hoe breng je al je glas naar een locatie waar nog geen weg is aangelegd? Via rijplaten en de kooiaap door de modder dus!

Door alle verschillende hoeken in het gebouw was voorbereiding wederom noodzakelijk. Dit is zo goed uitgevoerd dat we dit project hebben ingediend voor de BIM-awards. Zo kan iedereen stemmen op dit project en het model dat gemaakt is door onze modelleurs.

 

Heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op.