ITHO Daalderop

ITHO Daalderop

Bij ITHO Daalderop, in Schiedam, hebben wij diverse verdiepingen in een nieuw jasje gestoken. Hier zijn diverse systeemwanden en plafonds geplaatst. Door het hele kantoorgebouw zijn onze Flex Stud en Flex Industrial wanden te vinden. Lees hier meer over de aanpak van dit project.

Eerst hebben we de bestaande situatie gedemonteerd. Er stonden nog oude systeemwanden en er hingen nog systeemplafonds die verwijdert dienden te worden. Wij zorgen er dan voor dat al het gedemonteerde materiaal volledig gerecycled wordt. Wanneer de ruimte weer helemaal kaal is, kan het weer opgebouwd worden met al het nieuwe materiaal. Een metamorfose van het kantoorgebouw gegarandeerd!

Uiteraard heeft elk project weer zijn eigen uitdagingen en dat houdt het spannend. Dit project vond plaats gedurende een hele drukke periode. Daarnaast blijft een kunst om aan goede vakmensen te komen, maar ook dat is wederom gelukt. Dit was ook wel belangrijk, want we gingen een wand bouwen die niet valt onder de standaard. Op de begaande grond werd een glaswand geplaatst met een hoogte van 3,6 meter. Om dit te kunnen realiseren hebben we de H profielen verzwaard, zodat ook deze glaswand stevig en veilig staat.

We zijn natuurlijk enorm trots op het eindresultaat. De verdiepingen zijn omgetoverd tot nette moderne ruimtes waar ze fijn kunnen werken.