Joop Geesinkweg Amsterdam

Joop Geesinkweg Amsterdam

Aan de Joop Geesinkweg in Amsterdam hebben we systeemwanden in de lobby mogen plaatsen.  We hebben gebruik gemaakt van de Flex Industrial en Flex Stud. Daarnaast hebben we de plafonds verzorgd en de binnenwand gestukt.

Systeemwanden

De Flex Industrial is op deze locatie op traditionele wijze gebruikt: om een afscheiding te creëren, maar het is ook zo gebruikt dat het uiteindelijk een grote plantenbak is geworden. Een plantenbak gemaakt uit systeemwanden is natuurlijk minder gebruikelijk, maar je moet er ook maar net op komen. Door mee te denken in oplossingen en creatief te zijn, hebben we dit voor de opdrachtgever kunnen realiseren en daar zijn we trots op.

Plafonds

Ook hebben wij bij dit project meerdere plafonds mogen verzorgen. Hier hebben we de volgende systeemplafonds gehangen: Rockfon Blanka D 1200 x 1200mm verdekt, Rockfon Blanka X 600 x 600mm verdekt en Rockfon Hyrdoclean 600 x 600mm vlakke inleg. Het laatste systeemplafond is rondom de horecagelegenheid toegepast voor de hygiëne. Zo denken we mee om per locatie de beste oplossing te bedenken. Tot slot hebben we ook een metal stud plafond gemaakt. 

 

 

Heb je een vraag over een van onze producten? Neem dan contact met ons op.