Olaf, Sidney en Remco op cursus bij Jos Burgers

Olaf, Sidney en Remco op cursus bij Jos Burgers

Woensdag 15 maart zijn Olaf, Sidney en Remco naar Veenendaal gereisd om een speciale cursus van Jos Burgers bij te wonen. Hier hebben zij nieuwe inzichten gekregen op het gebied van het werk, beleid, prijs en klanten omtoveren tot fans!

 

‘’Met meer dan 150 presentaties per jaar is Jos een veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid.’’

 

Over Jos Burgers

Drs. Jos Burgers (1951) is een van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland. Hij was tien jaar werkzaam in verkoop- en marketingfuncties bij een technische groothandel. Na een studie Bedrijfseconomie aan de universiteit in Tilburg was hij ruim tien jaar als docent Marketing & Marktonderzoek verbonden aan Fontys Hogescholen te Eindhoven. Daarna adviseerde hij gedurende een tiental jaren bedrijven en instellingen op het terrein van strategie, marketing en klantgerichtheid. Tegenwoordig richt Jos zich volledig op het schrijven van boeken en het geven van presentaties, workshops en seminars.

Zelf aan de slag!

Wil je zelf ook wat kennis opdoen over onderhandelen, klanttevredenheid of fans/ambassadeurs? Bekijk hier een aantal filmpjes van Jos Burgers!