Samenwerking Construsoft en System Flex op NOA Plafond- en Wanddag

Samenwerking Construsoft en System Flex op NOA Plafond- en Wanddag

Op woensdag 10 november zullen System Flex en Construsoft gezamenlijk een stand bemannen op de NOA Plafond- en Wanddag. Tijdens deze dag worden toekomstgerichte innovatieve oplossingen voor de afbouw getoond. Uiteraard zullen ook de nieuwste technieken zoals VR- en AR-oplossingen voor de afbouw niet ontbreken. System Flex zal voor het eerst de nieuwe configurator tonen, waar de wanden direct bekeken kunnen worden met de HoloLens van Construsoft.

Construsoft biedt met Tekla Structures al jaren een solide 3D BIM-oplossing voor de afbouw. De volledig Nederlandstalige software biedt afbouwbedrijven laagdrempelig de mogelijkheid om vanaf tekeningen of vanuit een 3D-model kostenramingen en offertes te maken. Ook tijdens werkvoorbereiding en montage wordt geprofiteerd van het hergebruik van informatie uit een BIM, waarbij lege plafond- en wandvormen automatisch gevuld worden met de juiste details voor montage.  

Tijdens de Plafond- en Wanddag kunt u als één van de eerste de nieuwe configurator van System Flex bekijken en proberen. Met de configurator kunt u complete ruimtes 3D definiëren, door snel en eenvoudig wanden en deuren te plaatsen in een 3D viewer.

Wilt u meer informatie of inschrijven? Bekijk dan de website van NOA Plafond- en Wanddag